Call of Duty: Black Ops 3’ten İlk Görüntü

Call of Duty Black Ops 3

Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan basın toplantısıyla detaylı olarak tanıtılması beklenen Call of Duty: Black Ops 3’ten ilk görüntü yayınlandı.

Oyun dünyasının en başarılı FPS serileri arasında yer alan Call of Duty serisini canlı tutmak ve oyunseverlere daha kaliteli yapımlar sunabilmek adına yapımcı stüdyolara daha fazla zaman vermek isteyen yayımcı firma Activision, seri için üç farklı stüdyoyu görevlendirdi ve böylece stüdyoların yeni oyun hazırlama döngülerini üç yıla çıkardı. 2013 yılında çıkan Call of Duty: Ghosts’u geliştiren Infinity Ward ve geçtiğimiz yıl çıkan Call of Duty: Advanced Warfare’ı geliştiren Sledgehammer Games’ten sonra şimdi de yeni bir Call of Duty oyunu sunma sırası Treyarch stüdyosuna geldi.

Call_of_Duty_Black_Ops_3

2005 yılında seriye dahil olan ve bugüne kadar Call of Duty 2, World at War ve Black Ops gibi başarılı oyunları geliştirerek seriye önemli katkılar sağlayan Treyarch’ın bu yıl piyasaya sürülecek olan yeni oyunu geçtiğimiz haftaya kadar belirsizliğini korumuş olsa da, geçtiğimiz hafta stüdyo tarafından yayınlanan açıklamayla yeni oyunun Call of Duty: Black Ops 3 olacağı duyuruldu.

26 Nisan’da düzenlenecek olan etkinlikle Activision ve Treyarch tarafından detaylı olarak tanıtılacak olan Call of Duty: Black Ops 3 hakkında bilinenler şimdilik oldukça kısıtlı olsa da, oyundan ilk görüntünün yayınlanmasıyla birlikte ilk detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Black Ops 3’ten yayınlanan ilk görüntü de dikkat çeken ilk detay, oyunun en azından bir kısmının yakın gelecekte geçeceğini gösteren gelişmiş cihazlar oldu. Yeni nesil konsollara uygun şekilde hazırlanan Black Ops 3’ün serinin bugüne kadarki en iddialı oyunu olacağı söyleniyor.

HTC One M9 Plus Resmi Olarak Tanıtıldı