Hellblade’in Yapımcısı Yeni Bir Oyun Hazırlıyor

Hellblade 2

Hellblade II: Sensua’a Saga’yı dün oyunseverlerle buluşturan Ninja Theory stüdyosu, daha şimdiden yeni bir oyun üzerinde çalışmaya başladı.

Bu yılın en heyecanla beklenen oyunlarından olan Hellblade II: Sensua’s Saga, dün oyunseverlerle buluştu. Ninja Theory stüdyosunun 2017’de başlattığı serinin ikinci oyunu, oyunseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Oyunun sataş rakamlarına dair bir şey söylemek için henüz erken. Ama oyuna ciddi bir ilgi olduğu açık. Bu da oyunun arkasındaki stüdyo olan Ninja Theory’nin elini daha da güçlendirecektir.

Nitekim bugün gelen haberler Ninja Theory’nin geleceğinin teminat altında olduğunu gösteriyor. Ninja Theory, Microsoft çatısı altında yer alan stüdyolarından biri. Microsoft son dönemde kapattığı oyun stüdyolarıyla gündeme geldiği için Ninja Theory’nin akıbeti de merak konusu olmuştu. Ancak Windows Central’ın haberine göre stüdyonun kapanması gibi bir durum söz konusu değil. Aksine Microsoft daha şimdiden stüdyonun bir sonraki oyununa yeşil ışık yakmış durumda.

ninja theory

Bu yeni oyun hakkında şimdilik elimizde bir bilgi bulunmuyor. Bu yüzden bu yeni oyunun Hellblade serisiyle bağlantılı olup olmayacağı da bilinmiyor. Ancak bunun, stüdyonun 2021 yılında duyurduğu Project Mara kod adlı projesinden farklı bir oyun olduğu söyleniyor.

İlk olarak 2021 yılında ortaya çıkan Project Mara, fotorealistik bir psikolojik korku oyunu olarak duyurulmuştu. Tek bir apartmanda geçecek bu oyun için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı.

Copilot+ PC Tanıtıldı: Windows Bilgisayarlarda Yapay Zeka Dönemi Başlıyor