Black Ops 6 Gerçekten 300 GB mı Olacak? Stüdyo Açıkladı

Call of Duty Black Ops 6

Call of Duty: Black Ops 6’nın boyutunun 300 GB olacağı iddiası tartışma yarattı. Activision Blizzard bir açıklama yayınlayarak konuya açıklık getirdi.

Bu hafta resmi olarak tanıtılan en dikkat çekici oyunlardan biri de yeni Black Ops oyunuydu. Heyecanla beklenen Call of Duty: Black Ops 6, Microsoft’un Xbox Games Showcase etkinliğinde detaylı bir şekilde tanıtıldı.

Ancak henüz oyunun çıkışından dört beş ay uzakta olduğumuz için oyuna dair her detay da paylaşılmadı. Activision Blizzard tarafından cevapsız bırakılan bu sorulardan biri de oyunun boyutuydu. Ancak bu belirsizlik ortamında ortaya atılan bir iddia, yeni Black Ops oyununu bir anda tuhaf bir spekülasyonun içine çekti. Çünkü iddiaya göre yeni Black Ops oyunu, daha ilk indirmede 300 GB yer tutacaktı. Bu iddia merak uyandırdı. Çünkü oyunların boyutları her geçen gün biraz daha artıyor olsa da 300 GB yeni bir Call of Duty oyunu için çok büyüktü. Bu da tartışmalara sebep oldu. Öyle ki Activision Blizzard konuyla ilgili bir açıklama yayınlama gereği duydu.

Call of Duty Black Ops 6 2

Sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yayınlayan stüdyo, Call of Duty: Black Ops 6’nın iddia edildiği gibi 300 GB olmayacağını açıkladı. 300 GB, Black Ops 6’nın değil, onun da içinde yer aldığı Call of Duty oyunları paketinin boyutu. Bu pakette Modern Warfare II, Modern Warfare III, Warzone ve tüm bunlar için yayınlanan ek içerikler yer alıyor. Bu yüzden boyutu 300 GB. Yeni oyunun boyutu ise bunun çok altında olacak. Activision Blizzard oyunun tam olarak kaç GB olacağını ise söylemekten kaçındı. Bu bilginin oyunun çıkışına yakın bir tarihte paylaşılacağı belirtildi.

Call of Duty: Black Ops 6, 25 Ekim’de PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 ve PlayStation 5’e gelecek.

Apple Intelligence, ChatGPT’den Güç Alacak