Bu Onlyfans modeli eşsiz bir özelliğe sahip!

Onlyfans yıldızı

Tıp dünyasında pek çok ilginç rahatsızlığa rastlıyoruz. Bunlardan bir tanesi de literatürde uterus didelfisi olarak geçen çift vajina hastalığı.

Bu Onlyfans modeli eşsiz bir özelliğe sahip! Sizleri Evelyn Miller ile tanıştıralım. Şu anda 31 yaşında olan ve OnlyFans olarak bilinen cinsel içerik platformunda müstehcen pozlarını paylaşan Miller, her 2.000 kadında bir görülen bir rahatsızlığa sahip. Tıp dilinde uterus didelfisi olarak tabir edilen bu rahatsızlık, çift vajina hastalığı olarak biliniyor.

OnlyFans yeni bir dava ile karşı karşıya

Bu Onlyfans modeli eşsiz bir özelliğe sahip!

Evelyn Miller ise bir şeylerin yanlış olduğunu erkek arkadaşıyla yaşadığı ilk seks deneyiminde anladığını söylüyor. Erkek arkadaşının penisinin sanki sürekli duvara çarpıyormuş gibi hissettiğini söylemesi, güzel modeli bir hayli endişelendirmiş. Miller şimdilerde ise durumu kanıksamış vaziyette. Hatta öyle ki kocasının da desteğini alan kadın, 2018 yılında OnlyFans platformunda profil oluşturarak içerik üretmeye başlamış.

OnlyFans, Rusya'da hizmetini geçici olarak durdurdu

OnlyFans sayesinde kendisiyle daha barışık biri haline geldiğini söyleyen güzel model, “Seks işçiliğini her zaman merak etmişimdir. Hastalığım gerçekten hile yapmak gibi bir şey, iş için bir vajinam ve oyun için bir başka vajinam var. İnsanlar bu durumu merak ediyor ve iki vajinam olduğu gerçeğini seviyorlar.” ifadelerini kullandı.

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını 'askıya aldı'

Ayda on binlerce dolar kazanan Evelyn Miller, kocası tarafından gördüğü desteğin de başarısında ciddi rolü olduğunun altını çizdi. Bu Onlyfans modeli eşsiz bir özelliğe sahip!

Apple, iPhone 15’te bir ilke imza atacak