Camilla Kral Charles taç töreninde kraliçe olacak

kralice1

Camilla Kral Charles taç töreninde kraliçe olacak. Resmi olarak Camilla, yaklaşan taç giyme töreninde Kral Charles ile birlikte ‘Kraliçe’ olarak taç giyecek ve önceki “Kraliçe Eş” unvanından tarihi bir geçişe işaret edecek. Büyük etkinliğin davete yaklaşık 2.000 konuk davet edildi ve davette cesurca “Kral III. Charles ve Kraliçe Camilla” yazıyor. Torunları, Kral’ın torunu Prens George ile birlikte Westminster Abbey’deki sayfalar arasında olacak.

kralice1

Duyuru, Camilla ve Charles’ın evlenmesinden 18 yıl sonra geldi ve merhum Kraliçe Elizabeth’in Camilla’yı “Kraliçe Eş” olarak alenen onaylamasının üzerinden sadece bir yıl geçti. Daha önce Prenses Consort olarak bilindiği söylendi.

Bununla birlikte, Charles’ın saltanatının ilk kısmı, Camilla’yı merhum Kraliçe Elizabeth’ten ayırmak için “Kraliçe Eş” unvanını gerektiriyordu. BBC’nin bildirdiğine göre Buckingham Sarayı, taç giyme töreninin unvanını resmi olarak “Kraliçe Camilla” olarak değiştirmek için “uygun bir zaman” olacağını duyurdu.

İngiltere Kraliçe

Camilla Kral Charles taç töreninde kraliçe olacak

6 Mayıs taç giyme töreni daveti, kraliyet çiftinin yeni bir resmi fotoğrafını da ortaya çıkardı. Davet için çizim, illüstratör Andrew Jamieson tarafından yaratıldı ve sarmaşık, alıç ve meşe yapraklarından yapılmış “yeşil adam” folklor figürünü içeriyor. İlkbaharı ve yeniden doğuşu temsil eder ve yeni bir saltanat başlangıcını kutlar. Tasarım ayrıca doğal dünyanın resimlerini, ulusal ve hanedan amblemlerini ve kır çiçeklerini, kuşları ve böcekleri içeriyor.

kral

Ancak, Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan’ın etkinliğe katılıp katılmayacağı konusunda hala belirsizlik var. Kaliforniya merkezli çiftin sözcüsü, bu hafta katılımlarıyla ilgili bir güncelleme olmadığını söyledi. Camilla Kral Charles taç töreninde kraliçe olacak.

Minecraft filminin vizyon tarihi belli oldu