Bu 4 kripto para için nefesler tutuldu: Analistler yorumladı

Bu 3 altcoin kripto

Bu 4 kripto para için gerekli tüm değişimler yakından takip ediliyor. Birçok analist bu kripto paralar ile ilgili bazı yorumlar yaptı. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Ünlü trader James Putra bu 4 kripto para için uyarıda bulundu. Kendisi TradeStation Crypto platformunda çalışıyor ve birçok başarılı iş ortaya koydu. Özellikle son zamanlarda yaptığı analizler nedeniyle gündemde sürekli kaldığını söyleyebiliriz. Peki onun kripto paralar hakkındaki yorumu ne? Aslına bakacak olursak kendisi bu işi trader olarak devam ettiriyor.

Yaptığı açıklamalara bakılırsa kendisinin şu an için tuttuğu ilk kripto para Bitcoin. Doğru zamanda doğru yerde olduğunu söyleyen ünlü trader ve analist pozisyonundan memnun olduğunu ifade etti. Kendisi bir süre daha Bitcoin varlıklarını elinde tutacak.

Bu 4 kripto para büyük dikkat çekiyor

Yaptığı açıklamalara bakılırsa bazı kripto para birimleri tahmin edilenden çok daha hızlı bir şekilde büyüyebilir. Bunlardan ilki belki de Ethereum olacak. Normal şartlarda bu kripto para birimi daha çok alım ve satım için uygundu. Ancak Ethereum 2.0 stake etme yeteneklerini artırdı.

Bu 4 kripto para

Birçok analist ve kripto para uzmanı Ethereum gibi dijital varlıkları elinde uzun vadeli olarak tutmaya çalışıyor. Ünlü analistin üzerinden çok durduğu kripto paralardan birisi de Dogecoin oldu. Kendisi yaklaşık 40 bin Dogecoin elde etti ve bunun yanlışlıkla olduğunu söyledi. Litecoin kazımaya çalışırken Dogecoin sahibi oldu. Bu 4 kripto para içerisinden sonuncusuna bakalım.

Coinbase kripto para saldırısına uğradı: 6 bin kişinin hesabı sıfırlandı

Kripto para analistinin en fazla değer verdiği kripto paralardan bir diğeri ise Helium oldu. HNT olarak geçen bu kripto para birimi kısa bir süre içerisinde 7 bin dolar para kazandırdı. Bunun nedeni ise sistemin sahip olduğu özellik. Kısa bir süre içerisinde iyi miktarlarda kazanç elde edilebiliyor. Peki sizin favori kripto paranız hangisi?