Apple, Apple Watch Series 6 resmi programından çıkardı

Apple, Apple Watch Series 6 resmi programından çıkardı

Apple Watch Series 7, Apple’ın yeni akıllı saati duyurmasından yaklaşık bir ay sonra nihayet ön siparişe açıldı. Ancak Series 7’nin piyasaya sürülmesi, Series 6’nın şirketin resmi Apple Watch programından çıkarılmasını da beraberinde getiriyor. İşte detaylar.

Apple’dan yepyeni bir Apple Watch satın almak istiyorsanız, artık yalnızca üç seçeneğiniz var: 399 dolardan başlayan Series 7; geçen yıl tanıtılan hala çok iyi olan SE; ve 199 dolardan başlayan yıllık 3. Seri. AppleWatch Series 6 artık resmi programdan kaldırılıyor.

Apple, Apple Watch Series 6 resmi programından çıkardı

Yine de bir Series 6 elde etmenin farklı yolları mevcut. AppleSeries 7’nin özellikleri ve fiyatı göz önüne alındığında 6’yı almak mantıklı olabilir. Örneğin, Apple’ın yenilenmiş mağazasında şu anda satılık üç farklı Series 6 modeli var. Amazon şu anda birçok yenilenmiş Series 6 saatini de indirimli sunuyor. Apple Watch özellikle iPhone kullanıcıları için vazgeçilmez diyebiliriz. Şirket artık iPhone cihazların ekran kilidini açmak için FACE ID yerine Apple Watch ile ekran kilidi açma seçeneği sunuyor. Özellikle maske ile gezdiğimiz dönemlerde ekran kilidini açmak için AppleWatch iyi bir seçenek. Ancak iPhone 13 ve iOS 15 güncellemesi ile ekran kilidi açmada problem yaşayan kullanıcılar mevcut. Şirket bu mevcut problemi çözmek için kolları sıvadı. Bu sorun da çözüldüğünde Apple saat kullanım oranı iPhone kullanıcıları arasında artacaktır. Fiyatlar göz önüne alındığında indirimli 6 serisi mantıklı bir tercih olabilir.

Bu YouTuberlar gelir elde edemeyecek: Google kimler olduğunu açıkladı