Britney Spears paylaşımları ile ortalığı karıştırdı

Britney Spears

Ünlü şarkıcı Britney Spears, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış olduğu fotoğraflarla yine alev aldı!

Britney Spears paylaşımları ile ortalığı karıştırdı. Britney Spears bir türlü uslanmıyor. Sam Asghari ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan 40 yaşındaki yıldız, bir dönem Instagram hesabını askıya almıştı. Kısa süre sonra hesabını bir kez daha aktif hale getiren güzel şarkıcının dönüşü ise efsane oldu. Yatağına uzanan ve birbirinden sıcak pozlar veren Spears, bu fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

Netflix Britney Spears belgeselini tanıttı

Britney Spears paylaşımları ile ortalığı karıştırdı

Instagram’da 41.8 milyon takipçisi bulanan Britney Spears, yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Birbirinden seksi yatak pozları ile hayranlarının yüreğini hoplatan Spears, hala oldukça seksi olduğunu herkese gösterdi. Göğüslerini kalp emojisi ile kapatmayı da ihmal etmeyen güzel popçu böylece Instagram kurallarına takılmadan fotoğraflarını takipçilerine sunmayı başardı.

britney spears fre

Bildiğiniz gibi Instagram bu konuda uygulamış olduğu sıkı politika ile dikkat çekiyor. Son olarak Madonna tarafından paylaşılan fotoğraflarda göğüs ucunun görünmesi, fotoğrafların kaldırılmasına yol açmıştı. Madonna ise Instagram’a tepki gösteren bir paylaşımda bulunmuştu.

Britney Spears cephesinde işler kızışıyor

Britney Spears’ın seksi pozlarına ise beğeni yağdı. 1 milyona yaklaşan beğeni sayısını alev ve kalp emojileri süslerken, kimileri ise hala onun en seksi pop yıldızı olduğunu iddia etti. Yeni malikanesine taşınan Spears, geçtiğimiz günlerde oldukça mutlu olduğunu ifade etmişti.

Snapdragon 8 Gen 2 çıkış tarihi doğrulandı!