OnlyFans video yasakları ile gündemde

Onlyfans yıldızı

Lana Micheals ismindeki bir kadın öyle bir video paylaştı ki, müstehcen içerikleri ile bilinen OnlyFans bile kendisini yasakladı.

OnlyFans video yasakları ile gündemde. OnlyFans ismindeki siteyi duymayan az kişi kalmıştır herhalde. Burası tam olarak bir porno sitesi olmasa da müstehcen fotoğraf ve videoların yayınlanabildiği bir platform.

Ünlü Türk şarkıcı OnlyFans

Bahsi geçen platform üzerinden fotoğraf ve cinsel içerikli görüntülerini satarak para kazananların sayısı da hiç az değil. İşte Lana Micheals isimli bu sosyal medya kullanıcısı da onlardan sadece biri. Ancak kadın hesabından öyle görüntüler paylaştı ki, bu görüntülere OnlyFans bile sessiz kalmadı. İşte detaylar!

OnlyFans yeni bir dava ile karşı karşıya

OnlyFans video yasakları ile gündemde

İnsanların cinselliği istedikleri gibi yaşamaları gerektiğini ifade eden Lana Micheals, erkek arkadaşının sütünü içtiği görüntüleri takipçileri ile paylaştı. Söz konusu paylaşım kısa süre sonra site yönetimince kaldırılırken Micheals site yönetimi tarafından erişime engellendi. Bu duruma tepki gösteren güzel model ise, “Cinsel hayatımı renklendirmeye çalışıyorum. Herkesin bu yapmasını tavsiye ederim. Temelde bazı insanların biraz tabu olan şeylerden zevk aldığını düşünüyorum. Onları yaramaz hissettiriyor. Ancak bu noktada kişilerin kendisine ve başkasına zarar vermemesinin önemli olduğunu vurgulamalıyım.” ifadelerini kullandı.

OnlyFans, Rusya'da hizmetini geçici olarak durdurdu

Bildiğiniz gibi OnlyFans isimli sitede pek çok kişi cinsel içerikli fotoğraflarını satarak ciddi paralar elde ediyor. Ancak sadece cinsel içerikli fotoğrafını değil vücut kılını ve hatta çıkardığı gazı satarak bile para kazananlar ortaya çıkmıştı. Dolayısıyla bir modelin erkek arkadaşına sütünü içirmesi durumuna pek de şaşıramadık açıkçası. Ancak yine de durumun oldukça uç noktalarda olduğunu belirtmekte fayda var. Siz de konu hakkındaki düşüncelerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

En çok satan katlanabilir ekranlı telefon belli oldu