Britney Spears Öldü mü?

c scalefl progressiveq 80w 800

Britney Spears öldü mü? Sony Music’in resmi Twitter hesabından yapılan duyuru sanatçının hayranlarının kafasını karıştırdı. Daha sonra ise olayın Sony Music Twitter hesabının hack’lenmesinden ibaret olduğu ortaya çıktı.

Hacker’larla başı en çok belaya giren şirketlerden biri de hiç şüphesiz ki Sony. Daha önce PlayStation Network’te yaşanan büyük hack olaylarıyla başı derde giren şirket bu sefer de Sony Music’in Twitter hesabının çalınmasıyla gündeme geldi. Olayın ortaya çıkması ise Sony Music’in resmi Twitter hesabından Britney Spears’ın öldüğünün duyurulmasıyla oldu. İnsanlar Britney Spears öldü mü diye merak ederken olayın aslının ortaya çıkması sanatçının hayranlarını sevindirdi.

britney spears öldü mü

Olayın fark edilmesinden sonra hızlıca silinen tweet’lerde Britney Spears’ın bir kazada öldüğü açıklandı. Tweet’lerin gündeme gelmesinden sonra Britney Spears’ın menajeri hemen bir açıklama yaparak sanatçının iyi olduğunu, muhtemelen Sony Music hesabının hack’lendiğini söyledi. Daha önce de buna benzer kötü şakaların yapıldığını dile getiren menajer, duyuru Sony Music hesabından yapılınca durumun biraz daha farklı olduğunu anladıklarını belirtti.

Sony Music yetkilileri konu hakkında bir resmi açıklama yapmazken, hack olayının OurMine adlı grup tarafından yapılmış olabileceği üzerinde duruluyor. OurMine grubu aslen kendisini bir hacker grubu olarak tanımlamıyor. Ünlü isimlerin ve büyük şirketlerin hesaplarını ele geçirmesiyle bilinen grup, yaptıklarının bu tip hesapların güvenliğini kontrol etmek olduğunu iddia ediyor.

Snapchat Yeni Atılımlar Peşinde