Britney Spears Instagram paylaşımı ile gündeme oturdu

Britney Spears Instagram paylaşımı ile gündeme oturdu

Britney Spears eski sevgilisi Justin Timberlake’in tutuklanmasının ardından Instagram’da kadeh kaldırdı. İşte tüm detaylar.

Britney Spears, eski erkek arkadaşı Justin Timberlake’in sarhoşken araba kullandığı için tutuklanmasının ardından sosyal medyada milyonlarca hayranıyla kadeh kaldırdı. 42 yaşındaki “Womanizer” yapımcısı, 1992’den 2002’ye kadar eski NSYNC grubu üyesi ile birlikteydi. The Woman in Me adlı anı kitabında, ilişkileri sırasında onu kürtaja teşvik ettiğini ve daha sonra mesaj atarak onu terk ettiğini iddia etti. Timberlake, 18 Haziran Salı sabahı erken saatlerde sarhoş halde araba kullanmaktan dolayı Hamptons’da tutuklandı. O öğleden sonra Spears, takipçileriyle mutlu bir gönderi paylaştı.

Britney Spears toasts ‘little things in life’ after Justin Timberlake arrest

Pop yıldızı, performans sergileyeceği Las Vegas’ta yüzme havuzunda dinlenirken ve kokteyl içerken çekilmiş fotoğraflarını yayınladı.  Şarkıcının Instagram yorum bölümü kapalı olmasına rağmen Spears’ın hayranları, diğer platformlardaki paylaşımın Timberlake ile ilgili olduğunu varsaydılar. The Independent yorum almak için Britney Spears’ın temsilcileriyle temasa geçti.

Timberlake, yaz aylarında ünlüler için popüler bir destinasyon olarak bilinen Long Island’daki zengin Hamptons bölgesi Sag Harbor’da tutuklandı. New York Post’un edindiği bir şikayete göre pop yıldızı yalnızca “bir martini” tükettiğini iddia etti. Bir rapora göre Timberlake’i tutuklayan polis o kadar gençti ki süperstarı tanıyamadı. Müzisyen Salı günü Long Island mahkemesine çıktı ve kefaletsiz serbest bırakıldı, ancak 26 Temmuz’da tekrar mahkemeye çıkması bekleniyor.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree’den Son Bir Fragman Daha Yayınlandı