Britney Spears hayatı için savaş veriyor

Britney Spears cephesinde işler kızışıyor

Britney Spears bir süredir “Free Britney” sloganlarıyla gündemde. İddialara göre ünlü şarkıcının hayatı babası tarafından yönetiliyor. Hayranlarına göre Spears Instagram hesabında sürekli olarak birilerine mesaj vermeye çalışıyor veya baskı altındaymış gibi davranıyor.

60 milyon dolarlık servetinin kontrolü 13 yıldır Britney Spears’ın babasının elinde. Hayatını geri alma mücadelesi veren ünlü şarkıcı bir köleden farksız yaşadığını söyleyerek mahkemede isyan etti. Hayranlarının başlattığı kampanyadan güç alan şarkıcı, “Hayatımı geri istiyorum. Beni ilaçlarla uyuşturuyorlar” ifadelerini kullandı. ABD’li şarkıcı, 2007 yılında yoğun bir depresyona girmişti. O yıl saçlarını kazıtması ve kilo almasıyla gündemden düşmeyen Spears zor zamanlar geçirmişti. Spears’ın toplumdaki imajını korumak amacıyla ve psikolojik problemleri yüzünden sağlıklı karar veremediği iddia edilerek hayatının yönetimi şarkıcının babasına gitmişti. Bu kapsamda şarkıcının tüm kazançları da direkt olarak babasının eline geçiyordu. O derece ki Instagram hesabı bile babası ve ekibi tarafından yönetiliyor. Yani şarkıcının hayatı üzerinde hiç kontrolü yok.

Britney Spears cephesinde işler kızışıyor

Britney Spears, yıllar sonra ilk kez mahkemede konuştu. Artık babasının baskısından bıkan şarkıcı normal bir hayat istediğini belirtti. Spears, uzaktan bağlantı ile katıldığı davada, babasının çocuk sahibi olmasına bile engel olduğunu anlattı. Kendisini psikiyatrik ilaçlara zorladıklarını ve sürekli olarak “sarhoş” hissetmesine neden olduklarını ifade etti. Spears’ın vasiliğini babasından geri alma çabalarına ilişkin karar ise açıklandı. Los Angeles mahkemesi, Birtney Spears’ın talebini reddettiğini duyurdu.

Bitcoin üretiminde zorluk düşüşü madencilerin yüzünü güldürdü: Yeniden yükseliş gelebilir