Britney Spears yine çırılçıplak!

Britney Spears

Ünlü şarkıcı Britney Spears bir türlü uslanmıyor. Britney şimdi de paylaşmış olduğu bir Tweet ile gündeme geldi.

Britney Spears yine çırılçıplak! Sansasyonel bir yaşam süren Britney Spears bir türlü uslanmıyor. Zaman zaman resmi Instagram hesabı üzerinden paylaşmış olduğu fotoğraflar ile dikkat çeken Spears, şimdi de attığı bir tweet ile sosyal medyanın gündemine geldi. 40 yaşındaki güzel şarkıcı, “Bu hafta bir film için galam var.” notuyla paylaştığı fotoğrafta oldukça seksi bir poz verdi. Yatakta çırılçıplak uzanan Spears, hala ne kadar formda olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Britney Spears

O bunu hep yapıyor: Britney Spears yine çırılçıplak

Aslında Britney Spears bunu ne ilk ne de son kez yapıyor. Skandalların kraliçesi, babası ile yaşadığı sorunlar ve çalkantılı aşk hayatı ile uzun yıllar magazin gündemini meşgul etmişti. Güzel yıldızın sosyal medya pozları ise günümüzde konuşulmasını sağlıyor. Özellikle resmi Instagram hesabı üzerinden paylaşmış olduğu fotoğraflar ile yürek hoplatan Britney Spears, bu sefer de Twitter’ı sallamayı başardı. Ünlü ismin fotoğrafına yorum yağarken beğeniler de eksik olmadı.

Britney Spears

Sosyal medya kullanıcıları ise Spears’ın 40 yaşında olmasına karşın hala ne kadar fit ve formda olduğuna dikkat çeken yorumlarda bulundu. Britney Spears’ın hali hazırda Twitter’da 56 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

Britney Spears

Söz konusu fotoğrafın ardından bu sayının daha da artacağı ise neredeyse kesin. Zaten ünlü isimlerin sık sık seksi pozlar vermesi, biraz da takipçi sayısını arttırmak istemeleri ile alakalı. Belki de Britney Spears da bu seksi pozları daha fazla takipçi kazanmak için veriyordur. Yorum sizin. Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yüzüklerin Efendisi filmleri NFT oluyor