Yüzüklerin Efendisi filmleri NFT oluyor

Yüzüklerin Efendisi

Yüzüklerin Efendisi filmleri NFT oldu. Warner Bros. Discovery stüdyosu üçlemedeki filmleri NFT’ye dönüştürüp satışa çıkarıyor.

Tüm zamanların en başarılı fantastik eserleri arasında yer alan The Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi), bu aralar gündemden düşmüyor. Bir yandan Amazon tarafından hazırlanan The Lord of the Rings dizisi The Rings of Power’ın yankıları sürerken, bir yandan serinin haklarına alan şirketin bu seriyi sinematik bir evrene dönüştürme planları konuşuluyor. Ancak The Lord of the Rings cephesindeki gelişmeler bununla da sınırlı kalmıyor. Çünkü seri bu kez de kripto dünyasına ilk adımı atmasıyla gündemde.

Çok sevilen Yüzüklerin Efendisi film üçlemesinin arkasındaki stüdyo olan Warner Bros., ya da yeni adıyla Warner Bros. Discovery, üçlemedeki filmleri NFT’ye dönüştürüyor. Warner Bros. Discovery böylece bir filmi NFT’ye dönüştürerek satan ilk büyük Hollywood stüdyosu olacak.

Yüzüklerin Efendisi dizisi ne zaman yayınlanacak?

Üçlemenin ilk filmi olan Yüzük Kardeşliği (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring) yarın NFT olarak yayınlanacak. Onu İki Kule ve Kralın Dönüşü NFT’leri de takip edecek. NFT’nin içinde hem filmin 4K kopyası hem de kamera arkası görüntüleri yer alıyor. Ayrıca NFT’ye özel, görseller ve diğer materyaller de pakete dahil ediliyor.

Warner Bros. Discovery, üçlemedeki filmleri NFT’ye dönüştürmek için Web3 alanında faaliyet gösteren Eluvio şirketiyle işbirliği yaptı. Eluvio, Yüzüklerin Efendisi NFT setini Ethereum ile uyumlu bir blockchain üzerinden kripto dünyasıyla buluşturacak.

Katlanabilir iPad katlanabilir iPhone’dan önce gelecek