Aquaman için nefes kesen tanıtım videosu

aquaman

İlk olarak geçtiğimiz yıl vizyona giren Justice League filmi ile sinema severlerin karşısına çıkan Aquaman, solo filmiyle geri dönüyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

DC sürpriz bir şekilde, süper kahramanlarına solo filmler çekmek yerine, önce onları Justice League filmi ile aynı çatı altına toplamayı tercih etmişti. Nitekim Aquaman de bu karakterlerden biriydi. Jason Momoa’nın hayat verdiği Atlantis’in yeni kralı, şimdi ise solo filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Atlantis’in kralı, yurduna geri dönüyor!

Hatırlanacağı üzere Justice League filminde John Curry’e dair pek bir bilgi edinememiştik. Bruce Wayne’in Curry’i bulması ve sonrasında takıma katılmaya ikna etmesiyle gelişen olaylar, Superman’in de dahil olduğu bir dövüşle sona ermişti.

Aslına bakılırsa, filmin çekimleri esnasında Atlantis’te geçen bazı sahneler olduğu sızdırılmıştı. Fakat DC sonradan bu sahneleri filmden kaldırma kararı aldı. Nitekim, Curry’nin hikayesi de yeni Aquaman filmine saklanmış oldu.

28 Aralık’ta vizyona girecek olan film, John Curry’nin doğuşundan, Atlantis tahtına sahip olmasına kadar geçen zamanı anlatacak. Filmdeki olayların önemli bir çoğunluğu, Justice League sonrasında geçen zaman diliminde gerçekleşecek.

Shazam! için ilk tanıtım videosu yayınlandı

Aquaman kadrosunda Jason Momoa’nın haricinde, Amber Heard, Nicole Kidman, Patrick Wilson, Willem Dafoe ve Temuera Morrison gibi isimler de yer alıyor.

Ayrıca filmin yönetmen koltuğunda da James Wan bulunuyor. DC sinematik evrenindeki 4. solo film olan Aquaman için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.