Shazam! için yeni fragman

maxresdefault 15

DC sinematik evreninin yeni üyesi Shazam! için yeni bir fragman daha yayınlandı. İşte film için yayınlanan yeni tanıtım videosu ve konu hakkındaki diğer detaylar.

Aquaman ile beklentilerin üzerinde bir başarı yakalayan DC, şu aralar yeni filmi için geri sayıma geçmiş durumda. Bilindiği üzere Shazam! tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 5 Nisan’da gösterime girecek.

Yönetmen koltuğunda David F. Sandberg’in oturduğu film DC evreninin aykırı süper kahramanı Shazam’ın hikayesine odaklanacak.

Henüz küçük yaşta bir çocuk olan Billy Batson’ın sihirli sözcüğü söyleyerek Shazam’a dönüşmesini ve süper güçlerini keşfetmesini anlatacak olan film 2019’un en çok merak edilen yapımlarından biri.

Shazam! için yeni tanıtım videosu

Malum, söz konusu DC olduğunda gişe tarafında öyle büyük bir başarı görmeye alışık değiliz. Zira DC’nin sinematik evren konusunda Marvel kadar başarılı olmadığı da aşikar. Fakat Aquaman ile muazzam bir başarı yakalandı. DC’nin şimdiye kadar Batman ve Superman’in arka planında tuttuğu Aquaman dünya genelinde 1.3 milyar dolarlık bir hasılat elde etmişti.

Elbette Shazam!’ın bu kadar başarılı olması pek de mümkün görülmüyor. Zira Shazam, Aquaman kadar popüler değil. Tabi ki yine de ön yargılı yaklaşmak yanlış olur. Nitekim yayınlanan tanıtım videoları hayli rağbet görüyor. Elbette tanıtımların bu popülerliği beyaz perdeye yansır mı işte orası bilinmiyor.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Nisan ayında Avengers End Game de vizyona girecek. Yani Shazam!’ın karşısına sağlam bir rakip olacak.

PUBG için yeni güncelleme yayınlandı