Star Wars Jedi serisi için beklenen haber geldi

Star wars Jedi: Survivor

Gelen son haberler, büyük başarı yakalayan Star Wars Jedi: Survivor’ın devam oyunu için hazırlıklara şimdiden başlandığını gösteriyor.

Bu yılın en heyecanla beklenen oyunlarından biri olan Star Wars Jedi: Survivor, nisan ayında oyunseverlerle buluştu. 2019 yılında çıkan Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devam oyunu olan Survivor, 28 Nisan’da PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC’ye yönelik olarak satışa sunuldu. Fallen Order bugüne kadar çıkan en iyi Star Wars oyunlarından biri olduğu için Survivor’dan da beklentiler oldukça yüksekti. Ancak oyun çıkışı sıkıntılı oldu. Çünkü oyunda pek çok hata ve optimizasyon sorunu vardı. Özellikle oyunun PC versiyonu ciddi sorunlardan muzdaripti. Bu sorunlar oyunun çıkışına gölge düşürdü.

Ancak Survivor bu sorunlu başlangıcına rağmen oldukça iyi bir satış grafiği yakaladı. Daha ilk ayından milyonlarca kopya satan Survivor, sonraki haftalarda da satış performansıyla Electronic Arts’ın yüzünü güldürdü. Görünen o ki Survivor’ın yakaladığı bu başarı, Star Wars Jedi serisinin gelecek oyunlarının da önünü açmış. Çünkü gelen son bilgiler, Electronic Arts’ın bu serinin üçüncü oyunu için hazırlıklara şimdiden başladığını gösteriyor.

star wars jedi fallen order

Ortaya çıkan en son bilgiler, Star Wars Jedi serisinin arkasındaki stüdyo olan Respawn Entertainment’ın yeni Star Wars oyunu üzerinde çalışacak ekibi toplamak için işe alımlara başladığını gösteriyor. Bu da Jedi serisinin üçüncü oyunu için hazırlıklara şimdiden başlandığı anlamına geliyor. Çünkü hazırlık aşamasında başka Star Wars oyunları da olsa da söz konusu Respawn Entertainment olduğunda oyunlar Jedi serisiyle sınırlı kalıyor. Elbette üçüncü oyunun kesinlik kazanması için Respawn ya da EA cephesinden resmi bir açıklama gelmesini beklememiz gerekiyor ama şimdilik gelen haberler oldukça umut verici.

Respawn Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilen Star Wars Jedi serisi, Jedi düzeninin yıkılmasının hemen sonrasında geçiyor ve genç bir jedi olan Cal Kestis’in maceralarına odaklanıyor. Bir yandan İmparatorluk güçlerinden kaçan Cal, bir yandan da güce duyarlı çocukları İmparatorluk’un zulmünden kurtarmaya çalışıyor.

Nothing Phone 2 resmen tanıtıldı