Aquaman için son tanıtım videosu da yayınlandı

maxresdefault 22

DC evreninin popüler karakterlerinden biri olan Aquaman yakında beyaz perdede seyirciyle buluşacak. Film için merakla beklenen üçüncü ve son tanıtım videosu da yayınlandı. İşte detaylar.

DC’nin sinematik evren konusunda fena şekilde çuvalladığını kabul etmek gerekiyor. Marvel gibi kademeli bir şekilde gitmek yerine, aceleye getirilmiş ve neredeyse yarısı kırpılmış bir Justice League filmiyle izleyici karşısına çıkan DC, tepkilerin odağındaki isim haline gelmişti.

Fakat yaşanan tüm bu olumsuzluklar, DC’yi planladığı film takviminden vazgeçirmedi. Önceden de duyurulduğu üzere şu aralar yeni WonderWoman filmi üzerinde çalışmalar devam ediyor. Ayrıca önümüzdeki Aralık ayında da Jason Mamoa’nın Arthur Curry’e hayat verdiği Aquaman seyirciyle buluşacak.

Aquaman için son fragman da yayınlandı

DC, 28 Aralık’ta vizyona girecek olan film için şimdiye kadar iki fragman paylaşmıştı. Paylaşılan tanıtım videolarında filmde yer alan sahnelerin yaklaşık olarak 7 – 8 dakikalık bölümü sinema severlere sunulmuştu.

Yayınlanan son tanıtım videosuyla bu süre 10 dakikaya yaklaşmış oldu. Aquaman için yayınlanan son tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Filmin kadrosunda Nicole Kidman, Amber Heard, Willem Dafoe ve Patrick Wilson gibi isimler yer alıyor. Genel beklenti Aquaman’in şimdiye kadarki en yüksek gişeye ulaşan DC filmi olması yönünde. Zira yayınlanan tanıtım videolarından da olumlu dönüşler alındı. Elbette bu olumlu havanın DC sinematik evrenini ne derece ayakta tutabileceği netleşmiş değil.

Fantastik Canavarlar 2 açılışı zirvede gerçekleştirdi