Blizzard, 11 Nisan’da Overwatch için bir şey duyuracak

Overwatch

Resmi Overwatch Twitter hesabından gizemli mesaj içeren bir tweet atıldı. Blizzard, 11 Nisan’da Overwatch için bir şey duyuracak. Olasılıkları değerlendirdik.

Son dönemin en sevilen FPS’lerinden Overwatch, güncelleğini koruyor ve oynanmaya devam ediyor. Zira oyunla ilgili neredeyse her ay yeni bir gelişme duyuruluyor. Şimdi de resmi Overwatch Twitter hesabından bir tweet gönderildi. Gönderide “Arşiv gizliği kaldırılıyor… Görev dosyaları açılıyor: 11 Nisan” şeklinde gizemli bir mesaj verildi. Görünen o ki geliştirici firma, 11 Nisan’da Overwatch için bir şey duyuracak.

Tanıtılacak şeyin ne olduğu ise tartışılmaya başlandı bile. Oyuna yeni bir karakter eklenebileceği söyleniyor. Ancak geçtiğimiz günlerde oyuna, Orisa adlı karakter dahil olmuştu. Dolayısıyla Blizzard’ın iki karakteri bu kadar kısa aralıklarla duyurması düşük bir ihtimal gibi görünüyor. Diğer olasılıklar ise yeni bir etkinlik, yeni oyun modu ya da yeni bir harita.

Potansiyel etkinlik için ise oyunun başındaki isim Jeff Kaplan, ‘Sevgililer günü‘ ve ‘Paskalya etkinlikleri‘ gibi etkinlikler yapmayacaklarını söylemişti. Overwatch, önemli günler için etkinlik de yapmıyor. O yüzden bu seçenek de düşük bir ihtimal gibi görünüyor.

Tanıtım videosunda oyunun en popüler karakteri Tracer görünüyor. Bu yüzden Tracer için yeni bir kıyafet de tanıtılabilir deniyor. Ancak bir kıyafet için bu tanıtım hazırlıklarını yapmaya değer mi kendimize sorduk ve hayır cevabını aldık.

Tanıtımın ne ile ilgili olacağı konusunda kafa patlatmak yerine en iyisi 11 Nisan’ı beklemek. Bakalım Blizzard, o tarihte Overwatch için ne duyuracak?

Jak And Daxter serisi PS4’e geliyor