Overwatch’un yeni karakteri tanıtıldı

Overwatch

Overwatch için yeni bir yama yayınlayan Blizzard, oyuna eklenecek yeni karakteri de tanıttı. Wrecking Ball adını taşıyan karakterin videosu yayınlandı.

Blizzard, popüler multiplayer oyunu Overwatch için yeni içerikler yayınlamaya devam ediyor. Son dönemde oyunu geliştirmek için sık sık güncelleme yayınlayan Blizzard, bugün önemli bir yama daha yayınladı. Ayrıca çok yakında oyuna eklenecek yeni karakter de tanıtıldı.

Overwatch’un yeni karakteri Wrecking Ball tanıtıldı

Yayınladığı son yamalarla oyunda kötü davranışlar sergileyen oyunculardan kurtulamaya çalışan Blizzard, bu sefer olaya farklı bir boyut kazandırdı. Yeni yamayla eklenen onaylama sistemi sayesinde, oyuncular tavırlarını beğendikleri diğer oyuncuları onaylayacak ve böylece onlara destek olacak. Blizzard bu yeni sistemin oyuncuları birlikte oynadıkları kişilere karşı daha duyarlı olmaya teşvik etmesini umuyor.

Overwatch

Tanıtılan yeni karaktere gelecek olursak, Wrecking Ball adını taşıyan karakter için ilk tanıtım videosu yayınlandı. Wrecking Ball, silahlandırılmış devasa bir güllenin içinde yer alan bir hamster. Şimdilik sadece test grubu tarafından oynanabilen karakter çok yakında tüm kullanıcıların beğenisine sunulacak.

HTC’de kan kaybı devam ediyor