Black Shark 4S 13 Ekim’de geliyor!

black shark 4

Xiaomi oyun odaklı yeni modeli için tarih verdi. Eğer bir aksilik olmazsa Xiaomi Black Shark 4S bu ayın ortalarında tanıtılacak.

Black Shark 4S 13 Ekim’de geliyor! Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Xiaomi hemen her segmentte farklı modeller üretmeye çalışıyor. Giriş segmentinden tutun da amiral gemisi kategorisine kadar pek çok farklı Xiaomi modeli görmek mümkün.

Basit bir şekilde örneklememiz gerekirse, Çinli üretici son dönemde popüler olan katlanabilir ekranlı telefon sektörüne de giriş yaptı. Tamam belki çok büyük bir pazar payları yok, fakat önemli bir potansiyele sahipler.

Xiaomi’nin önemli bir rol üstlendiği segmentlerden birisi de oyun odaklı akıllı telefonlar. Bu segmentte Black Shark serisi ile kendisine has bir müşteri kitlesi bulunan Xiaomi, yeni modeli için de geri sayıma geçti.

Black Shark 4 Pro, DxOMark ses testinde en iyi performansa sahip!

Black Shark 4S 13 Ekim’de geliyor!

Xiaomi geçtiğimiz gün oyun odaklı yeni modeli Black Shark 4S için tarih verdi. Çinli üretici yeni oyun odaklı mobil cihazını 13 Ekim’de tanıtacak. Muhtemelen bu cihaz da ilk olarak Çin’de satışa sunulacaktır.

Gerçi Xiaomi’nin Black Shark modelini hayli sınırlı bir bölgede satışa sunduğunu da unutmamamız gerekiyor. Basit bir örnek verecek olursak, Xiaomi Black Shark modellerini ülkemizde satışa sunmadı. Aynı şekilde Avrupa’nın pek çok ülkesinde de bu seri hiç satışa çıkmadı. Belki de Xiaomi yeterli müşteri potansiyelinin bulunduğunu düşünmemiştir.

Yeni robotlar doğal gaz denetimi yapacak: İstanbul onlara emanet