Xiaomi, oyun odaklı telefonu için tarih verdi!

Ekran Resmi 2018 04 04 10.05.21

Geçtiğimiz sene oyun aksesuar sektörünün önemli isimlerinden biri olan Razer, akıllı telefon pazarına giriş yapmıştı. Oyun odaklı bir cihaz olan Razer Phone ile sektöre giriş yapan firma, üst düzey özellikli cihazı ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Şimdi ise Razer Phone’un ardından oyun odaklı yeni bir telefon daha satışa sunulacak. Xiaomi tarafından desteklenen Black Shark!

Xiaomi Black Shark çok daha ucuz olabilir

Çin’de dağıtılmaya başlanan bir basın davetinde oyun odaklı bir telefonun tanıtımından bahsediliyor. Bu afişin üzerinde üç farklı marka mevcut. Xiaomi, Black Shark ve Qualcomm. Bu üç isim bize gelecek olan oyun odaklı telefon hakkında da ufak ipuçları veriyor.

Şöyle ki muhtemelen Black Shark isimli firma, Xiaomi tarafından destekleniyor. Hatta telefonun Avrupa pazarındaki temsilcisi de muhtemelen Çinli üretici olacaktır.

Ekran Resmi 2018 04 04 10.03.40

Afişte Qualcomm isminin yer alması ise telefonun Snapdragon 845 yonga seti ile geleceğinin bir göstergesi. Zaten oyun odaklı bir telefon olacaksa, piyasadaki en üst seviye yonga setini kullanması pek de şaşırtıcı değil.

Elbette kullanıcıların merak ettikleri bir diğer unsur da Black Shark’ın fiyatı. Keza hali hazırda bu alandaki tek mobil cihaz olan Razer Phone’un fiyatı aşikar. Doğal olarak söz konusu Xiaomi’nin desteklediği bir marka olunca, fiyatın da daha uygun olacağı düşünülüyor. Sonuç olarak bu konudaki tüm detaylar 13 Nisan’da netlik kazanmış olacak. 13 Nisan’a kadar beklemedeyiz.

Oreo güncellemesi alacak eski Samsung modelleri