Bu YouTuberlar gelir elde edemeyecek: Google kimler olduğunu açıkladı

bu YouTuberlar gelir

Google tarafından belirlenen bu YouTuberlar gelir elde edemeyecek. Platformun özellikle son dönemlerde iyice radikal kararlar aldığı görülüyor. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen bütün detaylara birlikte bakalım.

Google yaptığı açıklamalara göre bu YouTuberlar gelir desteğini kaybedecek. Hatırlayacağınız üzere aşı karşıtları için şirket sert tedbirler almıştı. Bu tür yayınlar yapanların videolarının silinmesi bile gündeme geldi. Böylece şirket aşı karşıtları konusunda radikal tedbirler almış oldu.

Google tarafından alınan yeni radikal tedbirlerin ana merkezi ise iklim değişikliğini kabul etmeyenler oldu. Ortaya çıkan son detaylara göre iklim değişikliğini reddeden YouTuberlar gelir elde edemeyecek. Böylece şirket bazı konularda ne kadar radikal kararlar alabileceğini göstermiş oldu.

Bu youtuberlar gelir elde edemeyince çıldıracak

Google üzerinden bazıları çok ciddi kazançlar elde edebiliyor. Kimileri ise daha çok küçük gelirlerin peşinde. Genel olarak bakıldığında YouTube üzerinden az ya da çok belirli bir kazanç elde edilebiliyor. Bu kazancın korunması için belirli politikalara uymak şart.

bu YouTuberlar gelir

Google tarafından belirlenen politikalara uymayan kişiler sistemden elenebiliyor. Bu nedenle gündemi sıkı takip etmek gerekiyor. Bugünlerde Google iklim karşıtlarına kafayı takmış gibi görünüyor. Herhangi biri YouTuber eğer iklim karşıtı paylaşımlar yaparsa onun tüm gelirleri iptal edilecek. Ayrıca videoya reklam alamayacak. Kısacası YouTube üzerinden hiçbir şekilde kazanç elde edemeyecek. Bu YouTuberlar gelir elde etmekten çok uzakta olacak.

YouTube Music yeni özelliği ile kullanıcıları selamladı: Ücretsiz olacak

YouTube platformunda neredeyse her türden insanı bulmak mümkün. Bazıları aşılar ile ilgili son derece sert ifadeler kullanabiliyor. Kimileri ise iklim değişikliğini kabul etmiyor. YouTube her iki grup için radikal kararlar almaya devam edecek gibi görünüyor. Peki siz bu kararlar hakkında ne düşünüyorsunuz?