Xiaomi Black Shark 2 Avrupa’da satışa çıkıyor

xiaomi black shark 2

Xiaomi’nin oyun odaklı akıllı telefonu Black Shark 2 Avrupa’da da satışa sunuldu. İşte Xiaomi Black Shark 2 Avrupa fiyatı ve diğer detaylar.

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, Mart ayının ilk haftasında yeni oyun odaklı telefonunu tanıtmıştı. Xiaomi Black Shark 2, tasarımı, yenilenen soğutma sistemi ve oyun için ideal ekranıyla beğeni toplamıştı.

Öncelikli olarak Çin’de satışa sunulan Black Shark 2, çok geçmeden Avrupa pazarında da boy gösterdi. Xiaomi Black Shark 2’nin Avrupa fiyatı ise 549 euro olarak belirlenmiş durumda. Bu fiyatın telefonun özellikleriyle doğru orantılı olarak son derece makul olduğu söylenebilir. Elbette bu fiyat 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip olan model için geçerli.

Black Shark 2 Avrupa’da satışa çıkıyor

Eğer 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanına sahip modeli tercih ederseniz, ödemeniz gereken ücret de 649 euro’ya çıkıyor.

Bu arada dip not olarak Xiaomi Black Shark 2’nin özelliklerinden de bahsedelim. Black Shark 2 segmentindeki diğer modeller gibi Snapdragon 855 yonga seti ile geliyor. Az önce de belirttiğimiz üzere telefonun RAM kapasitesi 8GB ve 12GB olmak üzere iki farklı opsiyon halinde kullanıcıya sunuluyor. Aynı şekilde dahili depolama tarafında da 128GB ve 256GB’lık iki farklı seçeneğimiz mevcut.

1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde 6.39 inçlik 430 nits parlaklık değerine sahip HDR AMOLED ekranla gelen telefon 4000 mAh’lık bir bataryadan besleniyor.

Black Shark 2’nin arka tarafında 48MP + 12MP’lik çift ana kamera modülü yer alırken, ön tarafta ise 20MP’lik selfie kamerası bulunuyor.

iPhone 11 kamerası hakkında önemli iddia