Yeni Sony hoparlörü büyük dikkat çekiyor: Boynunuza takabilirsiniz

Sıradaki Sony Xperia Compact, sadece Japonya'ya özel olabilir

Yeni Sony hoparlörü görebileceğiniz en ilginç tasarımlardan bir tanesine sahip. Ayrıca özellikleri bakımından son derece dikkat çekici. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen detaylara birlikte bakalım.

Satışa çıkan ve giyilebilir ses teknolojileri kategorisinde yer alan yeni Sony hoparlörü ilginç bir tasarıma sahip. Omuzda taşınabilen bu kablosuz hoparlör SRS-NS7 olarak adlandırılıyor. Bahsi geçen hoparlörün en ilginç özelliklerinden birisi de boynunuzda taşıyabilmeniz.

Akıllı telefondan filmi izlediğinizde sinema salonundaymış gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca konforlu tasarım sayesinde rahatsızlık vermez. Hem uzun ömürlü bir pile sahip olması hem de güçlü sesi onu ön plana çıkaran diğer detaylar arasında yer alıyor. Ayrıca Sony ürünleri Türkiye’de genellikle seviliyor.

Yeni Sony hoparlörü dikkatleri üzerine çekiyor

Bu hoparlörün özellikleri sadece bunlarla sınırlı değil. Aynı zamanda akustik ve güçlü ses basıncı sunan bir dengeli hoparlör ünitesi var. Televizyon modelleri ile eşleşme imkanı sunan cihaz Dolby Atmos’u destekliyor. Bu cihazı televizyonlarla birleştirip çok daha yüksek seste film veya dizi izleyebilirsiniz.

Yeni Sony hoparlörü

Cihazın teknik özelliklerine bakmaya devam edecek olursak pil ömrü dikkat çekiyor. Tek bir şarj ile yaklaşık 12 saat kullanmanız mümkün. Bu onu ön plana çıkaran detaylar arasında yer alıyor. Ayrıca 10 dakikalık hızlı şarj ile birlikte 60 dakika ekstra kullanım süresi veriyor. Yeni Sony hoparlörü suya dayanıklı bir yapıya sahip.

Sony adeta şov yaptı! PS5 sahiplerinin yüzü gülüyor

Bu hoparlör şimdilik ABD de satılıyor. 300 dolar üzerinden ABD içerisinde satılan bu cihaz Türkiye’de yaklaşık 3500 TL civarında satılacaktır. ABD içerisinde yaşayanlar cihazı ön sipariş ile isteyebilir. Ancak bazı kullanıcıların cihazın tasarımını beğenmeme ihtimali var. Peki siz bu model hakkında ne düşünüyorsunuz?