EA’den tek kişilik Black Panther oyunu geliyor

Black Panther

Marvel oyunlarına bir yenisi daha ekleniyor. EA, tek kişilik bir Black Panther oyunu üzerinde çalışmaya başladıklarını duyurdu.

Son yıllarda sinema dünyasına damga vuran Marvel yapımları, diğer alanlara da taşmaya devam ediyor. Son dönemde özellikle televizyon tarafında Marvel uyarlamalarının sayısı hızla artarken, oyun dünyasına da onun hemen ardında seyrediyor. Son yıllarda Marvel’s Spider-Man, Guardians of the Galaxy, Midnight Suns, Marvel’s Avengers gibi oyunlar oyunseverlerle buluştu. Görünen o ki çok yakında bunlara bir yenisi daha eklenecek. Çünkü oyun dünyasının önde gelen şirketlerinden olan Electronic Arts, yeni bir Black Panther oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu.

Electronic Arts bünyesinde kurulan yeni bir stüdyo olan Cliffhanger Games tarafından geliştirilecek olan bu Black Panther oyunu, tek kişilik bir TPS aksiyon oyunu olacak. Yani oyuncular karakterleri üçüncü kişi gözünden görecek. Bu da Marvel’s Spider-Man tarzı bir oyunun oyunseverleri beklediğini düşündürüyor. Bu yeni Marvel oyununun neye benzeyeceğini görmek için en azından birkaç ay daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor. İlk fragmanların gelmeye başlamasıyla birlikte daha fazla detay gün yüzüne çıkacaktır.

Black Panther oyunu

Öte yandan Cliffhanger Games, oyuncuların Wakanda’nın koruyucu olmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimleme şansı yakalayacakları zengin ve reaktif bir dünya kuracaklarını söylüyor. Bu da Marvel’s Spider-Man’deki gibi açık dünya bir oyunla karşı karşıya olabileceğimizi düşündürüyor. Marvel’s Spider-Man’de New York sokaklarında suçla mücadele ederken, bu kez Wakanda’da yeni bir maceraya atılacağız gibi duruyor.

Cliffhanger Games; teknolojisiyle, kahramanlarıyla yaşayan bir Wakanda inşa edeceklerini, sonrada bu dünyada geçen orijinal bir hikaye anlatacaklarını söylüyor. Bunu da Black Panther’ın hak ettiği özeni göstererek yapacaklarına vurgu yapıyor. Stüdyonun bu vaadini yerine getirip getiremeyeceğini bekleyip göreceğiz.

Nothing Phone 2 resmen tanıtıldı