HTC U24 Pro Tanıtımından Önce Net Bir Şekilde Görüldü

HTC U24 Pro

Yarın resmi olarak tanıtılacak olan HTC U24 Pro, çıkışına saatler kalan sızdırılan bir görsel sayesinde net bir şekilde görüldü.

HTC bir dönem akıllı telefon pazarındaki en önemli aktörlerden biri olsa da zamanla sahneden çekildi. Ancak şirket nadiren de olsa yeni telefonlar çıkarmaya devam ediyor. Nitekim HTC, yarın yeni bir telefon daha tanıtacak. Söz konusu bu telefon, bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme taşınan HTC U24 Pro olacak. Telefon, resmi olarak tanıtılacağı lansman etkinliğine saatler kala yeni bir sızıntıya daha konu oldu. HTC U24 Pro’nun tanıtımına saatler kala sızdırılan yeni görseli, telefonun tasarımını net bir şekilde gözler önüne serdi.

HTC U24 Pro 3

HTC U24 Pro, Snapdragon 7 Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Daha önce Geekench’te görülen versiyonda bu yonga setine 12 GB RAM eşlik ediyordu. Ancak 8 ya da 16 gibi farklı RAM kapasitelerine sahip versiyonlar da satışa sunulabilir. Telefonun dahili depolama alanı ise henüz netlik kazanmış değil. Telefonun işletim sistemi ise tahmin edeceğiniz üzere Android 14 olacak.

Sızdırılan bu yeni görsel, telefonun daha önce de söylendiği gibi kıvrımlı bir ekrana sahip olacağını doğruluyor. Telefonun 6.8 inçlik OLED bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Bu ekranın çözünürlüğü ise 1,080 x 2,436p olacak. Ekranın üzerindeki nokta şeklindeki delikte selfie kamerası yer alıyor. Güç ve ses tuşlarının telefonun sağ tarafında olduğu görülüyor.

Apple Intelligence, ChatGPT’den Güç Alacak