Black Mirror yeni sezonu ile geri dönüyor

Black Mirror 5. sezon bölüm fragmanları

Netflix’in en sevilen yapımlarından biri olan Black Mirror, 6. sezonuyla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Black Mirror yeni sezonu ile geri dönüyor. Netflix, son yılların en önemli projelerinden biri. Her ne bu şirketin geçmişi bir hayli eskiye dayansa da, Türk seyircisiyle tanışması ve kendisini kabullendirmesi son birkaç yılın konusudur. Bununla birlikte, Netflix’in gerek ülkemizde gerekse dünyada tanınıp sevilmesinde en çok faydası olan yapımların başında Black Mirror geliyor.

Şu an itibariyle platformda 5 sezonu bulunan Black Mirror, özellikle ilk üç sezonuyla adeta kendine hayran bırakmış ve dillere plesenk olmuş “Black Mirror senaryosu gibi” sözünün hayatımıza girmesine vesile olmuştur.

Black Mirror yeni sezonu

Gerçekten de gerek kurgusuyla, gerek zamanının çok ilerisindeki olağan üstü senaryosuyla izleyenleri kendisine hayran bırakan dizi, ne yazık ki birçok başarılı yapımın uğradığı akıbete uğramış ve son sezonunda beklenenin çok gerisinde kalmıştı. İşte özellikle de bu durum, yani böylesine efsanevi bir dizinin kötü bir final sezonuyla ekranlara veda ettiğini düşünmek, Black Mirror hayranlarının canını fazlasıyla sıkıyordu. Ancak bugün Netflix’den gelen güzel bir haber, Black Mirror fanlarını sevince boğdu.

Black Mirror yeni sezonu

Black Mirror yeni sezonu ile geri dönüyor

Yapılan açıklamaya göre, Netflix dizinin 6. sezonu için onay verdi ve çekimler başladı. Ancak şu an için yeni sezonun kaç bölümden oluşacağı, formatın ilk sezonlardaki gibi mi yoksa yine son sezonun son bölümündeki gibi mi olacağı konusunda bir bilgi yok.

Black Mirror yeni sezonu

Öte yandan yeni sezonun yayımlanma tarihi hakkında da henüz bir bilgi verilmedi. Ancak Netflix’e yakın kaynaklar, Black Mirror’un yeni bölümlerinin bu seneye yetişmesinin mümkün olmadığını en erken 2023 yılında ekranlarda olabileceğini söylüyor.

Apple Podcast yeni bir özellik alıyor