Netflix bomba gibi bir bayram videosu yayınladı

Netflix bayram videosu

Dünyanın en çok takip edilen TV platformlarından Netflix bomba gibi bir bayram videosu yayınlayarak hayranlarının beğenisini birkez daha kazandı. Bu defa yayınlanan video, bayram kutlaması içeriyordu.

Netflix’in en beğenilen TV serilerinden bir tanesi olarak bilinen Black Mirror, 5. sezonu için eksiklerini tamamladı. Netflix Black Mirror 5. sezon şimdi yayında isimli bir video yayınladı. Video; hem Black Mirror dizisinin başladığını duyuruyor, hem de ilginç bir hikaye sunuyordu.

Netflix bayram videosu, finaliyle şaşırttı

Teknolojinin aslında sanıldığı kadar toz pembe bir hayat sunmadığına, aynı zamanda karanlık yönlerinin de bulunduğuna değinen Black Mirror, 5. sezonu ile büyük yankı uyandıracak gibi görünüyor. Dizi genellikle izledikten sonra insanı sarsma özelliğine sahip.

Videonun ilk başında aile bireyleri bir araya geliyor ve bu, sıradan bir bayramlaşma gibi görünüyor. Ancak ilerleyen zamanlarda bunun çok daha farklı bir senaryo olduğu ortaya çıkıyor. Çok fazla spoiler vermeden, sizleri video ile baş başa bırakıyoruz. Videoyu izledikten sonra fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Netflix HDR desteği yeni telefonlara geldi!