Black Mirror 5. sezon için tarih verildi!

Black Mirror 5. sezon

Netflix, Black Mirror 5. sezon için bugün tarih verdi. Black Mirror’un 5. sezonu 5 Haziran 2019 tarihinde sadece Netflix’te 3 yayınlanacak.

Teknolojinin kullanımının insan hayatına nasıl olumsuz etki edeceğini gösteren en iyi dizilerden olan Black Mirror, geçtiğimiz yıl interaktif bölümü ile uzun süren sessizliğini bozmuştu. Yaptığınız seçimlerin dizinin sonunu etkilemesi oldukça büyük beğeni toplamıştı. Bu bölümün ardından gözler dizinin beşinci sezonuna çevrilmişti. Bugün ise Netflix yine sessizliğini bozdu!

Black Mirror 5. sezon 5 Haziran’da geliyor!

Merakla beklenen dizinin beşinci sezonu, 5 Haziran’da geri dönüyor. Dizinin yaratıcısı Charlie Brooker ve baş yapımcı Annabel Jones önderliğinde çekilen üç yeni bölümde karşımıza çıkan isimler, Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport ve Ludi Lin olacak.

Netflix her hafta Top10 listesi yayınlayacak

Şimdilik dizinin yeni sezonunda hangi bölümlerin yer alacağı ve hangi konuları işleyeceği bilinmiyor. Tahminlerimize göre Black Mirror yine bu uzun bekleyişin hakkını fazlasıyla verecektir.

Black Mirror