Black Friday’e özel Xiaomi Mi 6 sadece 1 Euro!

mi666 2

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, globalleşme üzerine önemli adımlar atıyor. Çin ve Hindistan’da önemli bir müşteri kitlesine sahip olan Xiaomi, Avrupa’ya açılarak bu kitleyi daha da arttırma niyetinde. Çinli üreticinin bu kapsamdaki ilk duraklarından biri ise İspanya oldu. Xiaomi kısa süre önce girdiği İspanya pazarın önemli bir Black Friday etkinliğine de imza atmayı planlıyor. Bu etkinlik kapsamsında Xiaomi Mi 6 yalnızca 1 eurodan satılacak. Elbette bu fiyat oldukça sınırlı sayıda cihazlar için gerçeli olacak.

10 adet Xiaomi Mi 6, 1 eurodan satılacak

Xiaomi’nin Black Friday etkinliği boyunca, toplamda 50 adet cihaz 1 eurodan satılacak. Kullanıcıların belirlenen cihazları 1 eurodan alması için çekilişe katılmaları gerekiyor. Çekilişi kazananlar Xiaomi’nin sevilen modelleri Mi 6, Redmi Note 4 ve Redmi 4A’i 1 eurodan alma şansına sahip olacaklar.

Xiaomi’nin Black Friday etkinliğinde 24 Kasım’da 10 kişi Mi 6’yı 1 euroya, 25 Kasım’da 20 kişi Redmi Note 4’ü 1 euroya, 26 Kasım’da ise 20 kişi Redmi 4A modelini 1 euroya satın alabilecek.

Ayrıca Çinli üretici, etkinlik boyunca 10.000 euroluk fiş dağıtacak. Bu fişler Mi Store’larda geçerli olacak ve kullanıcılar diledikleri Xiaomi ürününü satın alabilecekler.

Çinli üreticinin İspanya’da başlattığı bu etkinliğe katılımın fazlasıyla yoğun olduğu belirtiliyor. Umarız Xiaomi kısa sürede Türkiye’de de bir Mi Store açılışı gerçekleştirir.

Nintendo Switch, iPhone X’i geride bıraktı