Xiaomi Mi Mix Alpha seri üretim için hazır

Xiaomi Mi Mix Alpha

Herkesin merakla beklediği Xiaomi Mi Mix Alpha akıllı telefonları seri üretime hazır hale geldi. Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Xiaomi, bu yeni telefon serisine büyük bir önem veriyor. İşte Xiaomi hayranlarını yakından ilgilendiren haberimizin detayları.

Xiaomi, bugün Pekin’de bir iş konferansı düzenledi ve bu konferansa birçok kişi katıldı. Şirketin özellikle ekran alanındaki araştırma ve geliştirme ekibi bu konferansta yer aldı. Xiaomi burada çok önemli bir haber verdi. Şirketin yeni akıllı telefonu olan, Mi Mix Alpha serisinin kısa bir süre içerisinde seri üretime hazır hale geldiği söylendi.

Xiaomi Mi Mix Alpha önemli bir başlangıç olacak

Xiaomi’nin teknik komitesinin başkanı Cui Baoqiu ve Mi Mix Alpha’nın ekranını geliştiren ar-ge ekibini yöneten Han Haicai, kısa bir süre önce seri üretim için gerekli olanakların yeterli olmadığını söyledi. Şimdi ise olanaklar yeterli ve seri üretim yapılabilir.

Xiaomi Mi Mix Alpha seti

Etkinlik sırasında Mi Mix Alpha’nın, şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Lei Jun’un benzersiz ve yenilikçi bir akıllı telefon yapmaya karar vermesinden sonra böyle bir akıllı telefonun yapılmasına karar verildiği söylendi. Xiaomi daha çok uygun fiyatlı ürünler üretmesi ile biliniyor ve şirket bu konuda gerçekten de iyi. Ancak ne yazık ki Apple ve Samsung gibi hızlı bir seri üretim ortaya koyması mümkün olmuyordu.

Xiaomi, Mi Mix Alpha’yı ilk olarak geçtiğimiz Eylül ayında duyurdu ve bu akıllı telefon modeli önemli özelliklere sahipti. Şirketin dünya çapında seri üretime geçmesi önemli ancak şimdilik bu yeni modelin daha çok yerel çapta satışa sunulması bekleniyor. Sizce bu konuda kuruluş gerekli başarıyı gösterebilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Devrim yaratan Xiaomi Mi Mix Alpha tanıtıldı! İşte özellikleri!