Xiaomi Mi 8 fiyatı netlik kazandı

xiaomi 5

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Xiaomi yakında yeni amiral gemisi modelini tanıtacak. İşte Xiaomi Mi 8 fiyatı ve telefon hakkındaki diğer detaylar.

Xiaomi’nin son dönemde önemli bir sıçrama yaptığını söylemek, yanlış olmayacaktır. Özellikle son çeyrekte muazzam bir satış başarısına imza atan Çinli üretici, en çok akıllı telefon sevkiyatı gerçekleştiren 5 şirketten biri olmuştu. Xiaomi, şimdi bu başarısını yeni satışa sunacağı amiral gemisi modeli ile taçlandırmak istiyor. Şirketin 8. yılına özel olarak Mi 8 ismiyle satışa sunulacak olan modelin fiyatı da netlik kazandı. İşte Xiaomi Mi 8 fiyatı ve diğer detaylar.

Xiaomi Mi 8 fiyatı ile cezbedecek

Xaiomi’nin şirket politikasını zaten biliyoruz. Çinli üretici genel olarak agresif fiyat politikasına dayalı bir pazar stratejisi izliyor. Bu strateji çerçevesinde Xiaomi’nin telefonlarının hayli uygun fiyatlı olduğunu söyleyebiliriz. Keza normal şartlarda 800 – 900 dolar bandından satışa sunulan amiral gemisi modellerini, Xiaomi 500 dolar bandından kullanıcılara sunuyor. Doğal olarak hal böyle olunca, Xiaomi’nin modellerine olan ilgi de gün ve gün artıyor.

Peki önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan Xiaomi Mi 8 fiyatı ne kadar olacak? Şimdiye kadar Xiaomi’den konu hakkında net bir açıklama gelmiş olmasa da sızdırılan bilgiler doğrultusunda Xiaomi Mi 8 fiyatı netleşti diyebiliriz.

xiaomi mi 8 fiyatı

Çin kaynaklı haberlere göre Mi 8, 370 euroluk başlangıç fiyatına sahip olacak. Telefonun 128GB’lık versiyonu ise 420 euro’dan satılacak. Açıkçası bu fiyatın son derece cazip durduğunu söylemek gerekiyor.