BlackBerry Motion yenileniyor!

blackberry

BlackBerry, kısa süre önce satışa sunduğu orta segmentteki modeli Motion’ı revize etmeye hazırlanıyor. Orta segmentteki rakiplerinden daha düşük bir sisteme sahip olmasına karşın, fiyat olarak üst segment modellerle yarışan BlackBerry Motion, teknik özellikleri açısından daha da güçlü bir hale getirilecek.

BlackBerry Motion daha güçlü olacak

BlackBerry’nin katı bir fiyat politikasına sahip olduğunu zaten biliyoruz. Seneler önce cep telefonu sektöründe önemli bir isim olan Kanadalı üretici, o zamanlar da telefonlarını oldukça pahalı fiyatlardan satıyordu. Günümüze geldiğimizde de bu açıdan pek fazla değişen birşeyin olmadığını görüyoruz.

BlackBerry’nin kısa süre önce satışa sunduğu Motion isimli modeli de şirketin fiyat politikasını son derece net bir şekilde gözler önüne seriyordu. Gücünü Qualcomm’un orta segmentteki yonga seti Snapdragon 625’ten alan telefon sistemini 4GB RAM ile destekliyordu. 32GB dahili depolama alanına sahip olan cihazın bataryası ise 4000 mAh gücündeydi.

Hali hazırda bu teknik özelliklerden çok daha fazlasına sahip olan modellerin, BlackBerry Motion ile kıyaslandığında daha ucuz oldukları bir gerçek. Bu durum telefonun satış rakamlarına da yansımış olacak ki Kanadalı firma orta segmentteki modelini revize etme kararı aldı.

Geekbench’te ortaya çıkan bilgilere göre, yeni BlackBerry Motion, SD 625 yerine SD 660 yonga setini kullanacak. Ayrıca telefonun RAM miktarı da 4GB’tan 6GB’ta yükseltilmiş durumda. Bakalım yapılan bu revizeler telefonun satışlarına ne derece etki edecek.

Black Friday’e özel Xiaomi Mi 6 sadece 1 euro