Black Friday indirimleri erken başladı!

black friday 3

Bilindiği üzere bu ayın 25’i Black Friday olarak kutlanacak. Henüz bu tarihe hayli zaman olmasına rağmen şimdiden pek çok marka indirim sezonunun startını verdi.

Black Friday indirimleri erken başladı! Amerika’da şükran gününden önceki son Cuma Black Friday olarak isimlendiriliyor. Genel olarak Kasım ayının son Cuma günü Black Friday oluyor diyebiliriz. Peki ne oluyor bu günde? Aslında Black Friday ABD vatandaşları için devasa indirimlerin olduğu, pek çok mağazanın maliyetine ya da zararına satışlar yaptığı ve elindeki tüm stokları tükettiği bir gün.

black friday 1

Lakin bu etkinlik artık ABD özelinde değil küresel ölçekte kutlanmaya başlamış durumda. Yani artık her ülke Kasım ayında çeşitli günlerde farklı indirimlerle karşı karşıya.

Nitekim Türkiye’de bu ülkeler arasında yer alıyor. Türkiye’de de Kasım ayı içerisinde binlerce mağaza ve e-ticaret sitesi büyük ölçekli indirimlere yöneliyor. Peki bu indirimlerin ne gibi getirileri oluyor?

black friday

Black Friday indirimleri erken başladı!

Aslında söz konusu Türkiye olduğunda insanların indirimin gerçek olup olmadığına inanması bile ayrı bir detay halini alıyor. Çünkü ülkemizde indirim mantığı önce fiyatı arttırmak, ardından da artan fiyat üzerinden indirim yapmak şeklinde çalıyor.

black friday 3

Hal böyle olunca, indirimli olarak satın aldığımızı düşündüğümüz bir çok ürünü aslında normal fiyatlarından satın alıyoruz. Bu sebepten ötürü Kasım indirimleri tarafında çok dikkatli olmakta fayda var. Siz siz olun internetten fiyat araştırması yapmadan bir ürünü indirimli diye direkt satın almayın.

Kanye West ilginç söylemi ile olay oldu