Kanye West ilginç söylemi ile olay oldu

Kanye West Twitter/X hesabı yeniden açıldı

Kanye West dönem dönem ilginç söylemleri ile gündeme geliyor. Amerikan rapçi bu kapsamda yeni bir söylemi ile sosyal medyaya damga vurdu. İşte detaylar.

Kanye West “30 günlük bir oruca giriyorum. Sözlü bir oruç.” ifadelerini kullandı. Amerikalı rapçi konuşma, alkol, seks ve pornodan “bir süre” uzak kalacağını söyledi. “30 günlük temizlik” ilan eden Kanye West, “Bir aydır kimseyle konuşmuyorum” diye tweet attı. Kanye West, sosyal medyada hala aktif olacağını ima ederek, “Ama Twitter’ım hala aktif” diye ekledi. Geçen ay Twitter ve Instagram, West’in Yahudi karşıtı yorumlar yayınlamasının ardından hesaplarını geçici olarak askıya almıştı. West’in twitter hesabı, 44 milyar dolarlık devralmanın ardından Elon Musk’ın sosyal medya platformunu satın almasıyla geri geldi.

Kanye West ilginç söylemi ile olay oldu

Tartışmalı sözlerinin ardından West, “kabul edilemez, nefret dolu ve tehlikeli” olarak nitelendirilen söylemleri sebebiyle Adidas ile olan ortaklığını kaybetti. Kanye West’in milyarder statüsünü de kaybettiği bildirildi. Kim Kardashian’ın eski eşi olan Amerikalı rapçi bir süredir Kim’in yeni erkek arkadaşına da kafayı takmış durumdaydı. Sosyal medyada da farklı söylemlerde bunulan rapçi şimdi bu enerjiden uzak kalmaya çalışacak gibi görünüyor. Bir süre düşünce orucuna girmeyi hedefleyen rapçi ardından yenilenmiş bir insan olarak sahalara geri dönebilir. Tabi oruç sürecinde sosyal medyada hala aktif olacağını duyuran West tamamen elini ayağını çekmeyecek. Daha fazla söylem ile gündeme gelmesi mümkün olan rapçi bu kapsamda durulmayabilir.

Apple’ın değeri birçok firmanın toplam değerinden fazla