Büyük 11.11 İndirimleri Başlıyor!

11.11 Logo EN red background

11.11 büyük indirimler ile başlıyor. Özellikle pek çok farklı internet sitesinde büyük indirimlerin yaşanacağı 11 Kasım günü için indirimler başlamaya başladı. Hem yerli hem de yabancı pek çok internet sitesi büyük indirimler yapacak. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

11 Kasım tarihinde özellikle Çin merkezli Aliexpress ve GearBest gibi internet sitelerinde gerçekleşen büyük indirimler, %60’a varan oranlarda olabiliyor. Ülkemizde de n11.com tarafından büyük indirimlerin yapılacağı 11 Kasım günü için uzun zamandır büyük hazırlıklar yapılıyor.

11.11 için Tüm Hazırlıklar Tamam

Hem Aliexpress.com hem Gearbest.com hem de n11.com 11 Kasım’daki indirimleri için uzun zamandır hazırlıklarını yapıyor. İnternet sitelerine pek çok farklı oyun yerleştiren firmalar, bu oyunlar ile birlikte indirim kuponları dağıtıyor. İndirimler ile birlikte 0,11 dolara bile ürünler ücretsiz kargo ile alınabiliyor. Ancak, verilen indirim kuponlarının çok büyük kısmı sadece yarın -11 Kasım- tarihinde geçerli olacak şekilde veriliyor.

Çok büyük yoğunlukların yaşanması beklenen 11 Kasım tarihinde kullanıcıların indirim gerçekleştiren internet sitelerine yığılması bekleniyor. 11 Kasım tarihinden kısa süre sonra başlayacak olan Black Friday (Kara Cuma) indirimleri ise bir diğer büyük indirim dönemi. Sadece belirli sitelerin değil, bütün dünyanın yaptığı Kara Cuma indirimlerinde çok büyük indirimlerin gerçekleşmesi bekleniyor.

Her yıl düzenlenen bu indirim haftalarının çıkış noktası ise Kara Perşembe olarak bilinen ekonomik kriz. Amerika ve Avrupa ekonomisi başta olmak üzere tüm dünyanın ekonomi sisteminin çöktüğü 1929 yılından sonra ekonomiyi canlandırmak adına Kara Cuma indirimleri yapılmaya başlanmış. Yıl başı indirimleriyle birleştirilen Kara Cuma indirimleri, tüm dünyada en çok alışveriş yapılan dönem olarak öne çıkmakta.

Ortak Altyapı Şirketi Duraklama Döneminde

Apple Otomatik Düzeltme Hatası için yeni Güncelleme Yayınladı