Elon Musk acımadı! Hamile kadını işinden etti!

Twitter Elon Musk

Twitter’ı satın almasıyla gündeme oturan Elon Musk’ın fevri hareketleri gündem olmaya devam ediyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Elon Musk acımadı! Hamile kadını işinden etti! Söz konusu Tesla ve SpaceX’in sahibi Musk olduğunda yapılanlar kimseyi şaşırtmıyor. Zira Musk’ın her söylediğiyle gündem olduğunu varsayabiliriz. Nitekim bunların içinde en sağlamı Twitter’ı 44 milyar dolara satın alması olmuştu.

Elon Musk Twitter'da işten çıkarımlara başlıyor

Musk Twitter’ı satın aldıktan sonra pek çok radikal karar da beraberinde geldi. Bunlar içerisinde en etkileyici olanı yönetim kurulunun tamamen ortadan kaldırılarak, tüm yetkilerin Musk’ta toplanması olmuştu. Yani Musk bir anlamda Twitter’a monarşiyi getirdi. Bu da dilediği şeyi, dilediği gibi yapabileceği anlamını taşıyordu.

Elon Musk etkisi

 Elon Musk acımadı! Hamile kadını işinden etti!

Musk şimdiye kadar pek çok kişinin işine son verdi. Vermeye de devam ediyor. Fakat yaptığı son hamle sosyal medyada büyük ses getirdi. Eski bir Twitter çalışanı, Musk’ın hamile olduğu için işine son verdiğini iddia etti. Bu durum ister istemez sosyal medyada tepki topladı.

Elon Musk, Twitter davasıyla ilgili ifade verecek

Muhtemelen Elon Musk konu hakkında herhangi bir açıklamada bulunmayacaktır. Zira daha önce de Musk hakkında bu tarz iddialar ortaya atılmıştı. Lakin Musk bu iddiaların hiç birine cevap vermedi.

Şunu da dip not olarak söyleyebiliriz. Önümüzdeki günlerde Musk çok daha ilginç bir hamleye imza atarak bu durumu unutturacaktır. Zira adamın yaptığı herşey olay, herşey gündem. O yüzden bu kadın da işine son verildiğiyle kalacaktır.

Elon Musk etkisi Twitter’da çok sert bir şekilde hissediliyor: Çalışanlar ofiste uyuyor