Ticaret Bakanlığı efsane cuma indirimlerine el attı

eticaret

Yapılan son açıklamalara göre Ticaret Bakanlığı, efsane cuma indirimleri hakkında soruşturma başlattı. Hadi gelin detaylara birlikte bakalım.

Gelen son bilgilere göre Ticaret Bakanlığı, efsane cuma indirimleri için çalışma başlattı. Birçok vatandaşın indirimler nedeniyle zor durumda kaldığı ifade ediliyor. Bakanlık bu konunun peşini bırakmıyor ve muhtemelen bazı idari yaptırımlar gerçekleştirecek.

Ekonomideki bazı aksaklıklar nedeniyle vatandaşlar indirimlere daha fazla önem vermeye başladı. Eskiden de cazibesini koruyan indirimli ürünler son zamanlarda çok ciddi bir talep çekiyor. Özellikle “efsane cuma indirimleri” ya da “şahane cuma indirimleri” son dönemlerin en büyük beğeni toplayan uygulamaları oldu.

Ticaret Bakanlığı tedbirleri artırılacak

Mevcut pandemi süreci nedeniyle insanlar online alışverişe yöneliyor. Efsane cuma indirimleri olarak da adlandırılan bazı indirimler, normalde gerçek mağazalarda uygulanırken artık online dağıtılıyor.

Ticaret Bakanlığı efsane cuma

Yapılan online alışverişler, aynı zamanda kullanıcıların bazı mağduriyetler yaşamasına neden oluyor.

  • Talep edilen ürünlerin ne yazık ki kullanıcıya gönderilmemesi.
  • Satış sonrası destek hizmetlerinin kısıtlı verilmesi veya hiç verilmemesi.
  • Sosyal medya kanalları üzerinden yapılan satışların güvenli olmaması.
  • Bazı kredi kartı bilgileri ve şifrelerinin çalınması.
  • Kullanıcıların aldıkları üründen cayma haklarını bir türlü kullanamaması.

Bütün bunlar cuma indirimlerinden yararlanmak isteyen kullanıcılar için bir problemler olarak görülüyor. Yapılan cuma indirimlerinde, bundan sonra bakanlık denetlemesi daha fazla olacak. Peki sizin bu tür indirimler ile alakalı yaşadığınız mağduriyetler var mı? Bunları yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.