DC’nin Black Adam filminden ilk fragman

Black Adam

Bu yıl vizyona girecek yeni DC filmi Black Adam’dan ilk fragman yayınlandı. Başrolde yıldız oyuncu Dwayne Johnson var.

DC Comics çizgi romanlarını sinemaya uyarlamaya devam eden Warner Bros., bu yıl sinema severlere sunacağı dört DC filminden biri olan Black Adam’dan ilk fragmanı yayınladı. Filmden yayınlanan ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

DC çizgi romanlarında bazı kötü karakter olarak bazen de bir anti-kahraman olarak karşımıza çıkan karaktere odaklanan film, özellikle başrolündeki Dwayne Johnson ile dikkat çekiyor. Çünkü Dwayne Johnson, nam-ı diğer The Rock, son dönemde oynadığı filmlerin yakaladığı başarı sayesinde Hollywood’un en büyük yıldızlarından biri haline gelmiş durumda.

black adam 2

DC çizgi romanlarında daha çok sevilen kahraman Shazam’ın baş düşmanı olarak karşımıza çıkan Black Adam, Shazam ile oldukça benzer bir orijin hikayesine sahip. Shazam yani Billy Batson gibi Adam da güçlerini tanrılardan alıyor. Bu güçler onu neredeyse Superman kadar güçlü yaparken, buna ek olarak büyülü yetenekler de veriyor. Adam ve Shazam’ın hikayesi genelde iç içe geçiyor olsa da bu filmde Shazam’ın yer alıp almayacağı bilinmiyor. Ancak Shazam bu filmde yer alırsa da bu en fazla bir cameo’dan yani konuk oyunculuktan ibaret olacaktır.

Filmde Black Adam’ın yanı sıra Hawkman (ortadaki görsel), Atom Smasher ve Cyclone gibi farklı DC kahramanları da yer alacak. Filmin oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson’a Noah Centineo, Aldis Hodge, Sarah Shahi, Quintessa Swindell ve Pierce Brosnan eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda ise Jaume Collet-Serra oturuyor.

Pandemi nedeniyle defalarca ertelenmek zorunda kalan film, nihayet 21 Ekim 2022’de vizyona girecek.

vivo telefonları için 200W hızlı şarj özelliği geliştirdi