Marvel uyarlaması Madame Web’den beklenen fragman geldi

Madame Web

Örümcek-Adam ile ilişkili karakterler etrafına kurulan Spider-Verse evreninde geçen Madame Web filminden beklenen fragman geldi.

Disney’in Marvel Sinematik Evreni ile yakaladığı büyük başarı, Hollywood’daki diğer stüdyoları da harekete geçirdi. Hemen hemen her stüdyo kendi sinematik evrenini kurmanın yollarını arıyor. Şu ana kadar bu konuda başarı yakalayan ender stüdyolardan biri ise Sony. Spider-Man’in, yani Örümcek-Adam’ın ve onunla ilişkili yüzlerce Marvel karakterinin film ve televizyon haklarını elinde bulunduran Sony, bu karakterleri kullanarak kendi sinematik evrenini kurdu. Spider-Verse olarak anılan bu evren kapsamında Venom ve Morbius gibi filmler sinemaseverlerle buluştu. Üstelik çok yakında bunlara yenileri de eklenecek. Spider-Verse evreninde geçen bu filmlerden biri de Madame Web olacak.

madame web

16 Şubat 2024’te vizyona girecek Madame Web filmi için tanıtım çalışmalarına başlayan Sony, merak edilen filmden ilk fragmanı yayınladı. Böylece filmin konusuna dair ilk detaylar da ortaya çıkmış oldu. Çünkü her ne kadar bu bir çizgiroamn uyarlaması olsa da aslında uyarlandığı çizgiromandan epey ayrılıyor. Çünkü Örümcek-Adam çizgi romanlarında Madame Web karakteri, yaşlı bir kahin olarak karşımıza çıkarken, filmde bu karakter New York’ta yaşayan genç bir kadın olarak resmediliyor. Karaktere, Fifty Shades serisiyle tanınan Dakota Johnson hayat veriyor.

Dakota Johnson’ın bir ilkyardım görevlisi olan karakteri, yaşadığı bir kaza sonrası süper güçleri olduğunu ve yaşanacak olayları daha yaşanmadan görebildiğini fark ediyor. Bu keşifle eşzamanlı olarak kahramanımızın yolu üç genç kadınla kesişiyor. Madame Web, Örümcek-Adam benzeri güçleri olan bir caninin öldürmeye çalıştığı bu üç genç kadına yardım etmek için yeni keşfettiği güçlerini kullanıyor.

Huawei şaşırtmaya devam ediyor