God of War 4 için nefes kesici bir video daha geldi!

God of War dizisi

PlayStation 4 sahiplerinin heyecanla bekledikleri Nisan ayı nihayet geldi. Bu ayın PS4 sahipleri için çok özel olmasının temel nedeni, konsol dünyasının hırçın karakteri Kratos’un tekrardan evlerimize konuk olması. Son olarak Olimpos tanrılarını tarihin tozlu sayfalarına gömen Kratos, yıllar sonra God of War 4 ile tekrardan düşmanlarının korkulu rüyası olmak için geri dönecek.

God of War 4 nefes kesecek

PlayStation 2 ile hayatımıza giren God of War serisi, gerek dinamikleri, gerek hikayesi, gerekse de atmosferi ile efsaneler arasına girmeye adaydı. PlayStation 3 için satışa sunulan GoW 3 ile seri zirveye taşınmıştı. God of War sonrasında gelen ve temel üçleme arasında kalan bazı olayları anlatan yapımlar ise pek tutulmamıştı.

Sonuç olarak Santa Monica, ara hikayelere sahip God of War oyunları üzerinde fazla ısrarcı olmadı ve GoW 3 sonrasında yaşanan olayları konu edinen God of War 4 ile yola devam kararı aldı. Bu sefer İskandinav Mitolojisi yaratıkları ve tanrıları ile boy ölçüşeceğimiz macerada, yine Kratos’u kontrol etme şansına erişeceğiz.

Nisan ayının ortalarında raflardaki yerini alacak olan God of War 4, hali hazırda PS Plus üzerinden ön siparişe sunulmuş durumda. Yapımcı stüdyo oyun satışlarını arttırmak için çıkışına günler kala yeni bir oynanış videosu daha yayınladı. Yaklaşık 5 dakika uzunluğundaki videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu hafta çıkacak oyunlar