Bitcoin yeni rekorlara yelken açtı

Bu altcoin yükselişe bitmex Bitcoin

Kripto para piyasasında hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Bitcoin an itibariyle 60.000 doları aşarak yeni rekorlara yelken açtı. İşte detaylar.

Şu sıralar kripto para piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Geçtiğimiz gün BTC önemli bir hareketlenme yaşamı ve bir anda 59.000 dolar seviyesine dayanmıştı. Uzmanlar BTC’nin 60.000 doları aşması halinde yeni destek noktaları oluşturabileceğini söylediler.

Bu açıklamaların hemen akabinde BTC yeni bir hareketlenme daha yaşadı ve 60.000 dolar seviyesini geçerek rekor kırmaya devam etti. Bu içeriği hazırladığımız saatlerde BTC 60.000 doların üzerinde işlem görmeye devam ediyordu.

Bitcoin yeni rekorlara yelken açtı

BTC’nin hareketlenmesiyle birlikte tüm alt coinlerde yükselmeye başladı. İlk 100 içerisinde yer alan altcoinlerin büyük bir çoğunluğu yüzde 10 oranında değer kazandı. En büyük altcoin konumunda yer alan ETH de bu çıkıştan nasibini aldı.

Daha önce 2040 dolar ile rekor tazeleyen ETH, sonrasında sert bir düşüş yaşamış ve 1300 dolarları görmüştü. Bu noktadan yeni bir dönüş gerçekleştiren ETH, Bitcoin’in hareketlenmesiyle birlikte 1900 doları geçti. Bu seviyelerde biraz zorlanan ETH tekrardan 1800 dolar bandına geri döndü.

Şu sıralar ETH için önemli bir güncelleme üzerinde çalışıldığı biliniyor. Muhtemelen bu güncelleme sonrasında ETH önemli bir çıkış yakalayabilir. Fakat madencilerin bu güncellemeye karşı oldukları da bir gerçek.

Dolayısıyla ETH için önümüzde belirsiz bir süreç var. En büyük altcoin’in ne derece başarılı olduğunu yine zaman belirleyecek.

Nasa uzay çalışmalarını yeni bir boyuta taşıdı