Bitcoin tekrardan 45 bin doların altında!

Bitcoin tekrardan 45 bin doların altında

Kripto para denilince akla gelen ilk coin olan BTC değer kaybetmeye devam ediyor. Bitcoin tekrardan 45 bin doların altına düştü. İşte detaylar.

Bitcoin tekrardan 45 bin doların altında. Ağustos ayı kripto paralar açısından hayli bereketli geçmişti. Pek çok kripto varlık geçtiğimiz ay ATH yaparak yatırımcısının yüzünü güldürmüştü. Fakat iş Eylül ayına geldiğinde durumun hayli değiştiğini görüyoruz. Özellikle de ilk 100 içerisinde yer alan kripto paralarda çok farklı değişkenler söz konusu.

Eylül ayında Tezos ve Solana gibi kripto varlıklarda rekor üzerine rekor gelirken, Cardano, Ethereum ve Bitcoin gibi popüler kripto paralarda ise değer kaybı yaşandı.

Bitcoin tekrardan 45 bin doların altında!

Geçtiğimiz ay Bitcoin’in 50 bin doların üzerinde kalıcı olup olmayacağı tartışılıyordu. Şimdi ise BTC’nin tekrardan 50 bin doların üzerine çıkıp çıkmayacağı tartışılıyor.

Bitcoin tekrardan 45 bin doların altında

BTC ve ilk 100 içerisindeki pek çok kripto varlık değer kaybetmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün BTC hayli uzun bir süre sonra tekrardan 45 bin doların altına düştü. ETH’de BTC’deki düşüşten etkilenerek 3100 dolar seviyesine geriledi. Geçtiğimiz ay 3 doların üzerine çıkarak rekor kıran ADA ise bu ay 2.3 dolara kadar düştü.

Önümüzdeki süreçte neler olacağını kestirmek şimdilik pek mümkün görünmüyor. Dip not olarak  belirtelim. Bu ve diğer kripto para içeriklerimiz yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Yatırımlarınızı kendi düşüncelerini doğrultusunda yapmanız daha doğru olacaktır.

Huawei küresel etkinliği için geri sayıma geçti