Bitcoin tehlikeli sularda yüzmeye devam ediyor

bitcoin2

Kripto para piyasasında inişli çıkışlı atmosfer devam ediyor. Pek çok yatırımcının ilk tercihi olan Bitcoin tehlikeli sularda yüzmeye devam ediyor. İşte detaylar.

Kripto para piyasasındaki dalgalanma devam ediyor. Malum son 1 aylık süreçte kripto para piyasasında büyük düşüşler yaşanmıştı. Geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in 40 bin dolar seviyesini tekrardan aşması yatırımcılar için yeşil ışığın yanması anlamına geliyordu.

Aslında genel beklenti BTC ve altcoinlerdeki yükselişin devam edeceği yönündeydi. Lakin beklenen olmadı. Bitcoin 40 bin dolar seviyesinde çok fazla dayanamadı ve tekrardan 35 bin dolar seviyelerine geriledi.

Bitcoin tehlikeli sularda yüzmeye devam ediyor

Bu düşüş ister istemez diğer altcoinlere de yansıdı. Pek çok altcoin BTC ile eş zamanlı olarak düşmeye başladı. En popüler altcoinlerden biri olan ETH kısa sürede 2300 dolar seviyelerine geriledi. Aynı şekilde DOGE, ADA ve DOT’ta da keskin düşüşler dikkat çekti.

Şu sıralar kripto para piyasasındaki risk her zamankinden bir tık daha fazla diyebiliriz. Elbette bu bizim tahminimiz.

Dip not olara belirtelim. Kripto para ile ilgili hiçbir içeriğimiz yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Ayrıca kripto para piyasasında işlem yaparken, kaybetmeyi göze alamayacağınız meblağlar ile işlem yapmamanızı da tavsiye ederiz. Zira geçmişte bu yüzden hoş olmayan bazı olaylara tanıklık etmiştik. Bu olaylara yenilerinin eklenmesini istemeyiz.

Cyberpunk 2077 için beklenen yama yayınlandı