Samsung Xiaomi, Oppo ve Vivo ile birlikte çalışıyor

Samsung Xiaomi, Oppo ve Vivo ile birlikte çalışıyor

Akıllı telefon dünyasının lider ismi konumunda yer alan Samsung yenilikçi bir teknoloji için Xiaomi, Oppo ve Vivo ile birlikte çalışıyor. İşte detaylar.

Teknoloji dünyasındaki önemli isimlerden biri olan Samsung, uzun bir süredir akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda yer alıyor. Yıllardır en çok telefon satan firma unvanını kimselere kaptırmayan Samsung, şimdilerde global bir işbirliği için enerji harcıyor.

Son sızdırılan bilgilere göre Samsung yeni bir veri transfer sistemi üzerinde çalışıyor. Samsung’un üzerinde çalıştığı yeni sistem ile farklı marka telefonlar arasında Wi-Fi üzerinden veri transferi mümkün olacak. Peki bu sistem hangi telefonları, daha doğrusu hangi markaları kapsayacak?

Samsung Xiaomi, Oppo ve Vivo ile birlikte çalışıyor

Sızdırılan raporlara göre Samsung yeni dosya transfer teknolojisi için Çinli iş ortaklarıyla birlikte çalışıyor. Samsung’un bu ortaklık için seçtiği isimler ise Oppo, Xiaomi ve Vivo. Bu üç Çinli üreticinin son dönemde hayli başarılı bir satış grafiği sergilediğini söyleyebiliriz.

Huawei’ye konulan ambargolardan sonra Oppo, Vivo ve Xiaomi’nin satışlarını önemli oranda arttırdığını zaten biliyoruz. Muhtemelen Samsung’un iş birliği için bu markaları seçmesinin nedeni de bu.

Zaten şu anda Android tarafında Samsung, Xiaomi, Oppo ve Vivo’nun Pazar payının büyük bir çoğunluğun hükmettiğini söyleyebiliriz.

Ayrıca bu yeni teknolojinin telefonlar haricinde dizüstü bilgisayarları kapsadığını da belirtelim.

Bitcoin yine düşüşe geçti! Peki yükseliş ne zaman?