Bitcoin sonunda kritik eşiği aştı!

Bitcoin sert düşüşe

Kripto para piyasasında geçtiğimiz gün yeşil hatlı bir çizgi hakimdi. Bitcoin sonunda kritik olarak görülen eşiği aştı. İşte detaylar.

Kripto para piyasasında geçtiğimiz gün hayli hareketli saatler yaşandı. Malum uzun süredir düzenli bir düşüş söz konusu. Fakat geçtiğimiz gün BTC başta olmak üzere pek çok coinde yukarı yönlü bir hareketlenmeye tanıklık ettik.

BTC uzun bir sürenin ardından 40 bin dolar seviyesini aşarak önemli bir direnç noktasını geride bırakmayı başardı. BTC’nin yukarı yönlü hareketi diğer altcoinlerin de yeşillenmesini sağladı.

Elbette BTC kadar olmasa da diğer altcoinlerde de önemli artışlar yaşandı. ETH bir ara 2600 dolar seviyesine kadar yükselse de bu seviyelerde çok fazla tutunamadı.

Bitcoin sonunda kritik eşiği aştı!

Asıl merak edilen soru ise yaşanan sert düzeltmenin sona erip ermediği. Şu anda bu konu hakkında net bir yorum yapmak mümkün değil. Yani yarın bir gün BTC’nin tekrardan 30 bin doların altını görmeyeceğini kimse garanti edemez.

Diğer coinler için de aynı şey söz konusu. Şimdilik yapılacak en iyi şey piyasayı analiz etmek. Malum kripto para piyasası risklerle dolu. Hal böyleyken kaybetmeyi göze alacağınız miktarların fazlasını bu piyasaya yatırmanızı tavsiye etmeyiz. Elbette yine de karar sizlerin.

Ufak bir hatırlatma. Bu ve diğer kripto para içeriklerimiz kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Huawei, ABD’nin yasaklı şirketler listesinden çıkarılacak gibi görünmüyor