Bitcoin ve Ethereum 2030 yılında ne kadar olacak?

spot Ethereum mu Bitcoin mi sorusu yanıt buldu boga

Bitcoin ve Ethereum 2030 yılında beklentileri aşıp çok ciddi seviyelere ulaşabilir. En azından bazı analistler bu yönde bir düşünceye sahip. Peki önümüzdeki yıllarda iki kripto para devinin ne kadar olması bekleniyor?

Bitcoin ve Ethereum 2030 tahminleri yapan analistler büyük bir şaşkınlık yarattı. ABD pazarındaki borsada işlem gören en karlı ürünler içerisinde yer alan kripto paralar sürekli olarak yükseliyor. Elbette kimi zaman çok sert düşüşler görmek mümkün. Fakat son dönemlerde önemli bir seviyenin korunduğunu görüyoruz.

BTC 30 bin dolar altına neredeyse hiç düşmüyor. Böylece çok daha yüksek seviyelere çıkması daha da kolaylaşıyor. Konuyla ilgili analistler tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda Bitcoin için 2030 yılında 1 milyon dolar olacağı söylentileri çok kuvvetli.

Bitcoin ve Ethereum 2030 tahminleri

2030 yılında BTC ile ilgili yapılan tahminlere şaşırdıysanız sizlere Ethereum tahminini dinlemenizi öneriyoruz. Gelen son detaylara göre analistler bu kripto para devi için 20 trilyon dolar tahmini yürütüyor. Altcoin lideri bu seviyelere ulaşırsa dev bir rekor kırmış olacak.

Bitcoin ve Ethereum 2030

İki uzun vadeli kripto para birimi olarak görülen Bitcoin ve Ethereum her geçen yıl daha fazla yükseliş gösteriyor. Mesela BTC şu anda 37 bin dolar desteğini koruyor. Ethereum ise yeniden 3 bin dolara çıkmak için çok büyük bir çaba harcıyor. Aslına bakacak olursak 8 yıl içerisinde Ethereum böylesine dev bir rakama ulaşamaz. Bitcoin ise 1 milyon dolara gelebilmek için aşırı derecede sert bir boğa sezonuna girmek zorunda.

Robinhood, kripto para cüzdanını beta test kullanıcılarına açıyor

Bitcoin ve Ethereum 2030 tahminleri pek gerçekçi olmasa bile her geçen yıl değerlerinin arttığını söyleyebiliriz. Özellikle NFT gibi kategorilerde Ethereum kullanımının artması en büyük destek olarak görülüyor. Konu ile ilgili gelişmeler ve yeni analizler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.