Redmi 10 serisinin yeni üyesi görücüye çıktı

redmi 2

Redmi’nin bir süredir üzerince çalıştığı yeni akıllı telefon modeli, Geekbench sayesinde göründü.

Redmi 10 serisinin yeni üyesi görücüye çıktı. Son günlerin hareketli isimlerinden biri olan ve neredeyse her gün yeni bir akıllı telefon modeliyle karşımıza çıkan Redmi, bugünlerde 10A modeliyle kendinden bahsettiriyor. Redmi 10 serisine dahil olacak bu yeni modelle birlikte, uygun fiyatlı akıllı telefon talebinde bulunanlar için yeni bir seçenek daha belirmiş olacak.

Geekbench 4 veri tabanında karşımıza çıkan Redmi 10A’nın tek işlemcili testten 791, çoklu işlemci testten ise 3630 puan aldığı görülüyor. MediaTek MT6762G (HelioG25) işlemciyle karşımıza çıkacak olan bu cihazda 4GB’a kadar RAM bulunacak.

Redmi ucuz 2K çözünürlükte

Redmi 10 serisinin yeni üyesi görücüye çıktı

İşletim sistemi olarak Android 11 ile kutudan çıkacak olan Redmi 10A’nın arka yüzeyinde 13MP + 2MP’lik kuruluma sahip iki kamera bulunacak. Sıza belgelere baktığımız zaman, Redmi 10A’nın 2GB RAM + 32GB dahili depolama alanı, 3GB RAM + 32GB RAM, 3GB RAM + 32GB dahili depolama alanı ve 4GB RAM + 128GB dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulacağı anlaşılıyor.

Telefonun ön yüzeyindeki selfie kamerası hakkında bir bilginin yer almadığı test sonuçlarında, ayrıca bu modelin parmak izi okuma özelliğiyle geleceği de belirtilmiş. Peki özelliklerine baktığımız zaman alt segment kategorisinde olduğunu anladığımız bu cihazın satış fiyatı ne kadar? Açıkçası bu cihaz için şu an itibariyle sızdırılmış bir fiyat bilgisi bulunmuyor. Ancak Redmi’nin fiyat politikası göz önüne alındığında, Redmi 10A’nın 250 dolar civarı bir fiyatla satışa sunulması bekleniyor.

Epic ve Apple mücadelesi hala devam ediyor