Bitcoin fiyatı 20 bin dolar barajını aşmakta zorlanıyor

Büyük Bitcoin transferi

Kripto para sektöründeki dengesizlik hala düzene kavuşmuş değil. Analistlere göre Bitcoin’in bir an önce toparlanıp 20 bin dolar bandından uzaklaşması gerekiyor. İşte detaylar.

Bitcoin fiyatı 20 bin dolar barajını aşmakta zorlanıyor. Kripto para sektörü eski parlak günlerinin çok ama çok uzağında. Çok değil, kısa süre önce acaba Bitcoin ne zaman 100 bin dolar olacak diye tartışılırken, şimdilerde Bitcoin’in 10 bin dolara düşüp düşmeyeceği sorgulanıyor.

Bitcoin boğa koşusu

Elbette bu durumun birden fazla nedeni var. Sonuç olarak kripto paralardaki değer artışı beklenenin de üzerine çıkmıştı. Dolayısıyla bu freni patlamış kamyonun bir yerde kontrolden çıkacağı belliydi. Şimdilerde bu kamyonun tekrardan nasıl kontrol altına alınabileceği tartışılıyor.

Bitcoin boğa koşusu

Bitcoin fiyatı 20 bin dolar barajını aşmakta zorlanıyor

Kripto para uzmanlarına göre sektöre denge gelmesinin yolu, Bitcoin’in 40 bin dolar barajını aşmasından geçiyor. Peki bu kısa vadede gerçek olabilir mi? Dürüst olmak gerekirse FED’in düzenli olarak faiz arttırdığı bir ortamda, kripto paraların hızlı bir şekilde toparlanması çok da makul görünmüyor.

Bitcoin gizliliği ve güvenliği arttırdı!

Hali hazırda Bitcoin, 20 bin dolar bandında dolaşıp duruyor. Bir gün 19 bin dolara inerken, ertesi gün tekrardan 20 bin doların üzerine çıkıyor. Dolayısıyla bu noktada büyük bir istikrarsızlık olduğunu söyleyebiliriz. Bu istikrarsızlık yatırımcıların kripto varlıklardan uzaklaşmasına da zemin hazırladı.

Analistlere göre Bitcoin’in bir an önce 20 bin dolar bandından uzaklaşması gerekiyor. Yoksa bu durum uzun yıllar devam edecek ayı sezonunu tetikleyebilir.

PlayStation Plus’taki sistem değişikliği ters tepti